Ужас

Мајци послала језиву слику непосредно пред трагичан догађај - Ребеку убила крава

  • Извор: Агенције
  • 14.10.2024. 18:33

Истрага погибије 29-годишње Ребеке Морис почела је данас, а том приликом је откривено да је непосредно пред смрт мајци послала слику крава које су је убиле.

Беки је доживела срчани застој, и упркос напорима болничара, као и фармера Гаја Хатона и других становника који су јој дали реанимацију прије доласка Хитне помоћи, проглашена је мртвом на мјесту догађаја у 23.21.

Форензички патолог др Мајкл Бигс, који је извршио обдукцију, рекао је пороти да су њене повреде "у складу са траговима копита од гажења". Имала трауматске повреде, отиске копита на грудима и рамени и озбиљну повреду јетре.

- Дошло је до великог оштећења јетре, што је довело до тешког унутрашњег крварења. То је главни разлог зашто је Беки умрла - рекао је он.

Бигс мисли да је у питању био кратак инцидент са једном кравом.

- Није било других повреда које би указале на уплетеност друге особе. У њеној крви је било трагова алкохола и прописаних лијекова, али не количинама које би биле опасне - додао је Бигс.

Истрага би требало да се заврши до краја недјеље.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм