Мађарска

Мајка Марија занијемила од бола: Дјевојчица (12) силована и задављена!

  • 26.09.2024. 13:57

Дјевојчица (12) пронађена је мртва у суботу у Мађарској, а прије него што је убијена је највјероватније и силована. Сумња се да је дијете убио Д. Б. (32), који је живио у кући са породицом дјевојчице.

Мала Ребека нестала је у селу Тисарад, а бака је у суботу 22. септембра нестанак пријавила полицији. Бака је рекла да се дјевојчица дан прије повриједила код куће и да је пријатељ породице отишао да је одведе код љекара, али се нису вратили кући.

Полиција је кренула у опсежну потрагу за Ребеком, и неколико сати касније испитали су Д. Б., који је дјевојчицу одвео код љекара. Он је тада полицији испричао да су њих двоје у вези, те да су отишли у шетњу након љекара.

Монструму из Костајнице четири године затвора за језиви случај педофилије!

Монструму из Костајнице четири године затвора за језиви случај педофилије!

Испричао је како су отишли у шуму, да су се посвађали и да ју је у налету бијеса задавио и оставио. Полиција је отишла до шуме и тамо су затекли беживотно тијело дјевојчице.

Ребекина бака и даље је у шоку. Не вјерује да њене унуке више нема.

"Њој се ексер зарио у ногу и морала је да оде у болницу да је превију. Позвала сам њега да видим гдје су јер се нису вратили кући, а онда га је полиција нашла. Са мојом Ребеком сам имала диван однос, као и са осталим унуцима. Пуно времена је проводила са мном. Посљедњи пут смо причале тог јутра када је нестала. Питала ме је за џемпер прије него што је отишла. Никад није помињала да јој се овај набацивао. Све сад гледам на капију, да видим хоће ли наићи", прича бака Марија за Блик.

Послије 30 година нови лијек за лијечење схизофреније?

Послије 30 година нови лијек за лијечење схизофреније?

Мајка убијене дјевојчице Марија Балох отишла је у шуму гдје су нашли Ребекино тијело.

"Мој живот нема смисла. Чула сам да ју је силовао прије него што ју је задавио. Тражила сам своју дјевојчицу. Ишла сам кроз шуму све до болнице, али је нисам видјела. Тај човјек који ју је убио је бивши зет мог партнера. Живио је са нама мјесецима. Када смо у суботу ми дошли кући, рекао је да не зна гдје је Ребека, да ју је одвео до аутобуса. Био је веома нервозан. Тада сам посумњала да јој је нешто урадио. Тражила сам му да са мном оде у полицију, ако нема шта да крије, а тада је он полудио. Ма која црна веза, гдје дијете са човјеком у вези", испричала је неутјешна мајка.

Сексуални напад у канцеларији Харис: Истрага против агента тајне службе

Сексуални напад у канцеларији Харис: Истрага против агента тајне службе

Марија је испричала да је Д. Б. увијек био миран и да се никад није препирао са дјецом, већ се са њима играо као да су његова. Наводи да са сестром њеног партнера има дјецу, али да након развода није са њима у контакту. Марија истиче да је Д. Б. до прије неколико мјесеци живио код брата, а онда се доселио код њих.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера