Ужас

Мајка убила троје дјеце: Док је отац био на послу, она починила масакр

  • 15.10.2024. 17:48

Муж жене оптужене да је убила њихово троје дјеце прије него што је покушала да себи одузме живот открио је како преживљава скоро двије године након трагедије.

Вјерује се да је Линдзи Кленси патила од тешке постпорођајне депресије када је наводно задавила Кору (5), Досон (3) и седмомјесечну бебу Калан.

Затим је скочила са прозора на другом спрату куће у Масачусетсу, али је преживјела покушај самоубиства, кажу истражиоци.

Отац открио како је преживио смрт дјеце

Од смрти своје дјеце, отац Патрик се придружио једриличарском клубу, трчао Бостонски маратон у име добротворне организације за дјецу и волонтирао као водич за слијепе тркаче.

- Нема више куће. Нема дјеце. Остали смо само ја и Линдзи. Нисам био ожењен за чудовиште, већ за некога ко се разболио – каже Патрик.

Суђење Линдзи би требало да се настави касније ове или почетком слиједеће године.

Линдзи је раније на друштвеним мрежама дијелила проблеме са анксиозношћу у мајчинству и наводно је патила од постпорођајне депресије.

Тужиоци наводе да је она планирала убиство своје дјеце и тражила од мужа да обавља послове док је она починила злочин.

Патрик је пронашао двоје дјеце како леже у подруму, а треће у канцеларији, преноси Метро.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Лото, Лутрија РС

    ''Лото, Лутрија РС

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:25 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)