Напуљ

Мама, дјеца и бака страдали у експлозији, оцу се боре за живот

  • Извор: Агенције
  • 23.09.2024. 17:23

У експлозији у једном домаћинству у Напуљу страдала су четири члана једне породице - мајка (41), дјевојчица (4), дјечак (6) и бака (79), док се за живот оца (40) љекари и даље боре. Најмлађи члан породице, беба која није напунила ни двије године је у стабилном стању.

Трагедија се догодила у недјељу око 08.00 сати ујутру када је у кухињи баке, која је живјела на другом спрату куће, како се вјерује, експлодирала плинска боца. Од силине експлозије срушио се цијели спрат, а потом се урушио и доњи дио куће гдје је живио бакин син са супругом и троје дјеце.

Више од 60 спасилаца стигло је у рекордном року на лице мјеста. Из рушевина су прво извукли оца и бебу, и хитно их превезли у болницу. Неких сат времена касније у рушевинама су пронашли тијело дјевојчице (4), а убрзо и тијело њеног двије године старијег брата.

Спасиоци су рукама расклањали рушевине и копали шут. У послијеподневним сатима су пронашли беживотно тијело мајке, а на крају и баке.

Ругло на Паприковцу: Од дјечијег игралишта остао само шљунак

Ругло на Паприковцу: Од дјечијег игралишта остао само шљунак

Љекари кажу да је отац задобио тешке опекотине на 35 одсто тијела, преломе више ребара, повреде плућног крила и друге тешке повреде, те да се налази у критичном стању.

Његов најмлађи син је задобио повреде унутрашњих органа и тренутно је у стабилном стању, али љекари не желе да износе прогнозе, јер наводе да је дијете задобило веома озбиљне повреде.

Истрагом би требало да буде утврђено како је тачно дошло до експлозије, преноси "Телеграф".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.