Минхен

Мушкарца тукли до смрти у ботаничкој башти

  • Извор: Телеграф
  • 25.09.2024. 16:02

Талас насиља погодио је Минхен, а посљедњи инцидент са смртним исходом догодио се у старој ботаничкој башти у близини зграде Министарства правде.

Како је пренио "Билд", једног мушкарца јутрос је брутално претукло неколико нападача. Хитна помоћ је добила позив да интервенише у 10.20 сати.

Претучени мушкарац (58) из Минхена, преминуо је у болници од задобијених рана. Полиција је покренула истрагу о убиству. За сада се не зна колико је тачно нападача претукло жртву. Њемачки медији преносе да полиција прегледа снимке са околних сигурносних камера.

Током прошле године у центру Минхена у забрањеној зони је регистровано 936 кривичних дјела, од којих је чак 790 било повезано са дрогом. Регистворано је 88 физичких напада и 13 сексуалних прекршаја. 

Према статистици једно кривично дјело се догоди у овој области на сваких девет сати у просјеку. И то све пред канцеларијом баварског министра правде Георга Ејсенрича (53).

Америчка мегазвијезда Тејлор Свифт (34) недавно је одсјела у хотелу који се налази прекопута мјеста гдје се окупљају дилери дроге. Менаџер хотела је потврдио да је пријаву у више наврата подносио надлежнима у граду и Министарству унутрашњих послова Баварске.

"Нажалост ништа се није промјенило. Свједоци смо тога како се стара ботаничка башта претвара у мјесто за дилере и наркомане. Надлежни су макар појачали расвјету и поткресали жбуње и инсталиране су камере", рекао је Флориан Штанмајер.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.