Грчка

Нема боље: Србин објавио фотографију са љетовања и насмијао многе

  • Извор: Курир
  • 22.06.2024. 16:16

Почетком љета сваке године актуелна је тема парадајз туризма око које се води озбиљна полемика и расправа углавном на друштвеним мрежама.

Многи српски туристи се распитују шта смију да пренесу преко гране на љетовање у омиљеним љетовалиштима, док има и оних који су већ отпутовали на море у сопственој режији, уживају на плажама и себе називају парадајз туристима.

У Фејсбук групи Грчка инфо појавила се објава једног члана око које је настала права расправа. Србин је на грчкој плажи фотографисао оброк - кришке хљеба, сухомеснати производ и парадајз уз двије лименке газираног сока. Судећи по реакцијама многи су били одушевљени оброком који преферирају многи наши грађани, док с друге стране било је и оних који сматрају да не треба уопште љетовати ако се на море одлази у сопственој режији с храном коју треба припремати у смјештају на врућини. Испод поменуте фотографије низали су се коментари:

- Нема бољег доручка! Не знам чему толика "мржња" према људима који љетују на тај начин. Сви тамо иду због мора (ја бар). Како у Србији има милион ресторана са свом том храном која се продаје и у Грчкој или гдје већ не видим што би неко бацао паре по скупим ресторанима на мору само да би рекао да је јео "ту и ту". Свако има право на избор да проведе љетовање како жели, а опет боље потрошити паре да се нешто обиђе и види чега нема код нас него да иде и једе сваки дан ко да никад није видео гирос... - пише у коментару.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: