Хтио да личи на Меган Фокс

Пластични хирург осумњичен за смрт своје жене током естетског захвата

  • Извор: Телеграф
  • 21.06.2024. 21:20

Пластични хирург са Флориде Бен Браун (41) оптужен за смрт своје супруге Хилари Браун (33) а наводно ју је намјерно пустио да умре након што јој је убризгао прекомјерне лијекове против болова током естетске операције, рекао је жртвин побјеснели отац.

Хилари се повјерила пријатељима да планира да напусти доктора, након што је њихов брак од годину и по дана почео да се распада, рекао је отац Марти Елингтон.

"Сви треба да знају какав је лик овај момак. Он је стварно љубазан, али и особа која је манипулативна. Правиће се да је жртва, али није. Он је буквално Чарлс Менсон", тврди отац.

Бен се предао у понедјељак након што је судија потписао налог за његово хапшење оптужујући га за убиство из нехата, кривично дјело другог степена које носи потенцијалну доживотну казну ако буде осуђен. Убрзо је пуштен уз кауцију.

Истражитељи су открили да хирург није успио да позове Хитну скоро 20 минута након што је жртва почела да се трза, развила замагљен вид и почела да се хвата панично за операциони сто.

Хилари, која је имала троје дјеце из претходног брака, коначно је пребачена у болницу 21. новембра 2023. године, гдје је била у коми и умрла недјељу дана касније.

Мртвозорник је закључио да је жртва умрла од "компликација послије токсичности лидокаина".

Хиларин отац вјерује да је Браун видио шансу да убије своју жену усред њихове све огорченије везе и да је ту шансу искористио.

"Не мислим да је то било с предумишљајем. Али ја ћу до краја свог живота вјеровати да је видео прилику", додао је отац.

Брауново особље рекло је истражитељима да се одупирао њиховим молбама да позове Хитну помоћ док се његова жена грчила на столу.

Један радник, који је напустио сада затворену ординацију након забрињавајућег инцидента, рекао је полицији да је Браун често давао својој жени веће дозе лијекова од препоручених за њену тежину.

"Моја је политика да не расправљам о неријешеном случају у медијима", рекао је адвокат оптуженог Бари Беросет за Фокс њуз..

Један пријатељ је оцу рекао да доктор покушава да Хилари обликује лице да изгледа као Меган Фокс.

"Све што је урадио учинило је да изгледа све горе и горе од своје природне љепоте", рекао је он, напомињући да се пар први пут срео када је отишла у његову канцеларију на смањење груди.

Додао је и да је његов зет био чудно присебан и да није пустио ниједну сузу за све вријеме колико је Хилари била у коми.

Министарство здравља Флориде открило је да је Браун био немаран.

У стану пронађено тијело мушкарца (60), сумња се на самоубиство

У стану пронађено тијело мушкарца (60), сумња се на самоубиство

"Ниво занемаривања које је др Браун посветио безбиједности пацијената, чак и када је пацијент била његова супруга, указује на то да др Браун није вољан или неспособан да пружи одговарајући ниво његе својим будућим пацијентима", утврдила је агенција.

Др Марк Сигел, клинички професор медицине на НИУ Лангоне Медикал центар, рекао је да Браун никада није требало да оперише сопствену жену – или било ког рођака.

"Било да је то незаконито или не, неморално је и неетично да било који лекар обавља процедуре на члану породице", рекао је он за Фокс.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:05 Филм

    ''''Филм

  • 00:15 Ноћни програм

    Ноћни програм