Скандал

Појавио се видео: Ово је полицајка која је имала врелу акцију са затвореником

  • Извор: Агенције
  • 03.07.2024. 17:06

Линтон Веириц (36) је из западног Лондона. Он је идентификован као особа која је имала интиман однос са полицајком Линдом Де Соуса Абреу у затвору.

Он је оптужен за провалу и служи казну од четири године и девет мјесеци јер је 2022. године украо робу вриједну 65.000 фунти из сефа у луксузном стану у Кенсингтону.

Да подсјетимо, Линда има 30 година и ради у полицији. Она је имала интиман однос у ћелији поменутог затвореника док је његов колега из ћелије све то снимао. Након што је телефон прокријмчарен даље, сазнало се шта су радили.

Казна за полицајку

Како наводи Дејли Мејл мораће да се појави у Прекршајном суду у Ексбриџу у понедјељак јер је оптужена за недолично понашање.

Полиција је у петак покренула истрагу о шокантном видеу који приказује жену, односно Линду, како има интиман однос у затворској ћелији Вандсворта, мушког затвора у Лондону. Полиција је за Би-Би-Си рекла да је у петак започела истрагу "након што су полицајци били упознати са видеом који је наводно снимљен унутар ХМП Вандсвортх". Линда је након тога ухапшена, и приведена.

Дјевојка је оптужена за недолично понашање у јавној служби и она ће сносити казну за то. Како је навела њена сестра за Њујорк Пост она је свингер и понашањем је наштетила породици.

- Она је свингер. Линда се 100 одсто препустила погрешном начину живота и сада нажалост трпи посљедице које су пале на њеног супруга, наше родитеље и мене - рекла је сестра полицајке.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм