Родослов руског предсједника

Породично стабло Владимира Путина: Одакле је и ко су му преци

  • 05.06.2024. 15:29

На Санкт Петербуршком Међународном економском форуму, који траје до 8. јуна, док се учесници окупљају и припремају за панеле и састанке, посјетиоци имају прилике да разгледају штандове разних излагача и упознају се са многим иновативним пројектима.

На штанду Куће породичних вриједности "Кристијан", који се бави генеологијом, рестаурацијом породичне историје и свеобухватним проучавањем и развојем породичне традиције, изложен је родослов руског предсједника Владимира Путина, у коме је уписано 13 генерација његових предака, све до 1600. године.

Како је рекао представник организације, породично стабло је наручио даљи брат Владимира Путина, а према резултатима генеалошког испитивања, породица Путин потиче из Тверске области, њихови преци су били тверски сељаци.

"Бавимо се овим јер смо увјерени проучавање историје наше породице и чување кроз генерације сјећања на наше претке – њихов изглед, навике, поступке – највјерније обликује човјекову личност, карактер и поступке, његов однос према животу", наводи се на званичном сајту Куће.

За једно овакво истраживање је потребно у просеку 10 до 12 мјесеци, а најнижа цијена такве студије је 190.000 рубаља, преноси РТ Балкан.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм