Нове оптужбе

''Преносили су његово надрогирано тијело наоколо и злостављали га'': Лични тренер оптужио Пи Дидија

  • Извор: Курир
  • 22.10.2024. 22:39

Лични тренер је тврдио да га је Шон Комбс познатији као Пи Диди (Паф Деди) злостављао када је био на једној од његових журки.

Анонимни тужилац, наведен као Џон Дое, описује како су га Комбс и други наводно 'дрогирали и више пута сексуално злостављали' на афтерпартију додјеле награда у вили музичког могула у Лос Анђелесу 27. јуна 2022.

„Док су били при свијести и ван ње, појединци на забави приморали су жртву на сексуалне односе и са мушкарцима и са женама“, наводи се у тужби адвоката Тонија Бузбија.

Репер Диди оптужен за злостављање дјевојчице од 13 година

Репер Диди оптужен за злостављање дјевојчице од 13 година

"Физичко стање тужиоца онемогућило му је да одбије њихова наређења или на други начин контролише своје тијело. Ове особе, укључујући Комбса, у суштини су преносиле дрогирано тијело жртве унаоколо као забаву ради свог сексуалног уживања.“

Комбс је негирао оптужбе. Његови адвокати су за Дејли мејл рекли да „никада никога није сексуално напао“ и рекли да је најновији „салив поднесака“ био ништа друго до „јасни покушаји да се придобије публицитет“.

Против Дидија Комбса поднесено још пет тужби

Против Дидија Комбса поднесено још пет тужби

Лични тренер, који живи у Калифорнији, каже да га је Комбс (54) упознао преко клијента модног дизајнера који је рекао да је реперу показао његове видео записе о вјежбању.

Комбс, рођен у Њујорку, био је импресиониран режимом тренинга и желио је да се лично упозна са тренером, наводи се у његовим тужбама.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: