Ко ће бити кандидат

Процурио снимак Трампа: Бајден се ипак повлачи из трке?

  • 04.07.2024. 09:07

Савјетници републиканског кандидата за предсједника САД Доналда Трампа надају се да ће актуелни предсједник и демократски кандидат Џозеф Бајден остати у трци, али разматрају и алтернативне сценарије.

Трамп и чланови његовог тима надају се да ће предсједник Бајден остати у трци, тврде четири особе које су упознате са приватним разговорима, вјерујући да могу да га побједе чак и са поред пресуда Трампу за кривично дјело и друге оптужбе, пише "Вашингтон пост" и додаје да су чланови Трамповог тима ипак почели и да се припремају за различите могућности и сматрају да би било теже побиједити другог демократу који није Бајден или Харис.

Бајден открио да ли ће се повући из кандидатуре

Бајден открио да ли ће се повући из кандидатуре

На друштвеним мрежама појавио се снимак Трампа који у приватном разговору вођеном на голф терену тврди да ће његов ривал Бајден напустити предсједничку трку због лошег наступа у прошлонедјељној дебати.

Тадић: Бошњачко Сарајево толико воли Бајдена да би му главу скинуло само да спријече побједу Трампа

Тадић: Бошњачко Сарајево толико воли Бајдена да би му главу скинуло само да спријече побједу Трампа

На снимку који је објављен на сајту "Трут Соушал" Трамп описује потпредсједницу Камалу Харис као "лошу".

Бизарно правдање Бајдена за дебакл у дебати са Трампом

Бизарно правдање Бајдена за дебакл у дебати са Трампом

"Он (Бајден) је само дао отказ. Напушта (предсједничку) трку, а то значи да имамо Камалу (Харис). Мислим да ће она бити боља. Она је тако патетична", рекао је Трамп из кола за голф у снимку, преноси Скај њуз.

Амерички предсједник Џозеф Бајден одбацио је гласине да намјерава да одустане од своје кандидатуре за предстојеће изборе и истакао да је спреман да побиједи у новембру.

"Дозволите ми да кажем ово што јасније могу: кандидујем се, нико ме не тјера. Не одлазим. У овој трци сам до краја и побиједићемо", поручио је предсједник, преноси АП.

(РТ Балкан)

Пратите нас и путем Вибера