Кристијан Молнар

Пронађено тијело младића који се утопио у набујалој ријеци у загрљају са другарицама

  • Извор: Телеграф
  • 24.06.2024. 12:39

Јуче око 16 часова пронађено је тијело 25-годишњег Кристијана Молнара који је прије 25 дана нестао са Румункама Бјанком Дорос и Патрицијом Кормос у ријеци Надиже.

Поред беживотног тијела момка са Балкана пронађени у и кључеви од аутомобила, одјећа и лични предмети који несумњиво припадају Кристијану.

Како каже адвокат Гаетано Лаги, породица ће послије скоро мјесец дана агоније коначно моћи да оплаче и сахрани младићево тијело.

Породица није жељела да коментарише, али се захвалила полицији и спасиоцима на детаљној потрази.

Кристијаново тијело је пронађено у јарузи, испод камена у тунелу.

Хеликоптером су беживотно тијело младића превезли на увиђај, а затим ће бити обављена обдукција у Удинама.

Подсјетимо, троје младих са Балкана ријека Надиже одвукла је 31. маја, док су уживали на обали. Водостај је нагло скочио и забиљежени су њихови посљедњи тренуци, како се грле у води, дозивајући помоћ.

Потресан снимак: Троје младих се грле усред бујице, а онда су нестали под водом

Потресан снимак: Троје младих се грле усред бујице, а онда су нестали под водом

Наглом скоку водостаја допринијеле су обилне падавине које су уочи трагедије забиљежене на том подручју. Истрага је показала да је Патрисија чак четири пута са мобилног телефона звала хитне службе да дођу да их извуку, али није познато зашто нису правовремено реаговали.

Тијела Патрисије и Бјанке пронађена су 2. јуна на око километар од места где су последњи пут виђене. Од тада је трајала непрекидна потрага за Кристијаном, а верује се да је управо данас и он пронађен.

У потрагу су били укључени и дронови и пси, а током потраге пронађена је чак и кредитна картица једне од страдалих дјевојака, као и торбица са мобилним телефоном који је и даље радио.


(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Серија: 1992 (16+) (Р)

    ''Серија: 1992 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм