Флорида

Први 4К уживо пренос из свемира открива праву величину катаклизмичног урана

  • Извор: Агенције
  • 08.10.2024. 23:12

Упркос недавном оштећењу узрокованом ураганом Хелена, новоформирани ураган Милтон постаје један од најмоћнијих олуја на сјеверном Атлантику у посљедњим годинама, а његово приближавање обали Флориде документовано је првим 4К преносом уживо из свемира.

Снимци које је забиљежила апликација за лајв стриминг из свемира, Сен, приказују како се облаци вртложно крећу изнад Земље док ураган напредује према Сједињеним Америчким Државама. Снимци откривају застрашујућу величину урагана, што је изазвало хитну реакцију власти.

Олуја пријети да изазове нови хаос у БиХ: Пратите њено кретање

Олуја пријети да изазове нови хаос у БиХ: Пратите њено кретање

Предсједник Америке Џозеф Бајден одобрио је хитну декларацију за Флориду због снаге урагана Милтон, који је, према извјештају НБЦ-а, имао притисак од 897 милибара, што га сврстава међу четири најјача урагана од 1979. године према ниском притиску.

На западној обали Флориде тренутно су у току обавезне евакуације. Федерална агенција за ванредне ситуације (ФЕМА) упозорава становнике да "одмах напусте" подручје ако добију наређења за евакуацију.

"Остајање може значити ризик за ваш живот и животе оних који су вам важни", додали су у објави на Твитеру.

Снимци урагана долазе док Сен припрема потпуну промоцију свог Ултра Високог Дефиницијског 4К лајвстрим Земље и свемира, који ће омогућити праћење околиша у стварном времену.

Хитна евакуација милиона због чудовишта: Ураган већ направио катастрофу у Америци

Хитна евакуација милиона због чудовишта: Ураган већ направио катастрофу у Америци

Ова услуга ће пружити јасне увиде у планетарне промјене, укључујући Ураган Милтон.

Овај први 4К лајвстрим нуди додатне ливе погледе у односу на камере високе дефиниције НАСА на свемирској станици, а биће доступан више од 20 сати дневно како би свако могао доживјети невјероватне призоре Земље.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: