Париз

Родитељи угледали руку како вири из земље: Тинејџерка пронађена мртва

  • Извор: Агенције
  • 23.09.2024. 19:33

Тинејџерка (19) која је нестала у петак поподне у Паризу, пронађена је мртва у Булоњској шуми. Њени родитељи су организовали потрагу дан након нестанка, а потом су у шуми угледали руку како вири из земље.

Филипин Ле Ноар де Карлан посљедњи пут је виђена у петак око 14 часова, када је ручала у близини факултета. Филипин, која је и студирала у главном граду Француске, требало је поподне да оде код родитеља који живе на око 30 километара од престонице. Међутим, до породичне куће никад није стигла.

Забринути, увече су њен нестанак пријавили полицији. Како нису добијали никакве информације, рођаци су сами успели да геолоцирају њен телефон и око 50 Филипининих пријатеља и чланова породице кренуло је да претражи локацију гдје је телефон посљедњи пут послао сигнал.

У тешкој несрећи живот изгубила жена

У тешкој несрећи живот изгубила жена

Када су стигли до Булоњске шуме, услиједило је стравично откриће. На ободу "плућа Париза" пронашли су њено тијело дјелимично закопано.

На лице мјеста је одмах стигла полиција, а први налази истраге показују да је Филипина била злостављана пре убиства. На тијелу су пронађене бројне повреде.

Полиција је блокирала подручје, а тијело несрећне тинејџерке однето је на обдукцију, која би требало данас да буде обављена.

Извори за Ле Парисиен наводе да су грађани пријавили да су у шуми видјели сумњивог човјека, тамне косе, који је носио хируршку маску. Наводно је у руци имао пијук. Како су рекли, висок је око 180 центиметара, и када су га видјели, пјешачио је у правцу језера.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: