Невада

Сатаром одрубила главу бившем партнеру и бацила ју у смеће

  • Извор: Телеграф
  • 25.09.2024. 17:31

Жена из Неваде која је признала кривицу за убиство оца своје д‌јеце - након што је оптужена да му је одрубила главу и бацила ју у смеће - могла би провести само 15 година у затвору.

Девин Мајклс (45) признала је кривицу за убиство смртоносним оружјем у уторак, 17. септембра, нешто више од годину дана након што је ухапшена у Хендерсону, Невада, према судским списима, пише магазин "People".

Мајклс је ухапшена нед‌јељу дана након што је полиција саопштила да је обезглављено тијело Џонатана Вилета (47) пронашла његова мајка 8. августа 2023. године, поред боца амонијака и избјељивача.

"8 News Now" је извијестио да су тужиоци тада тврдили да је Мајклс бацила Вилетову главу у смеће, које су затим вјероватно покупили радници чистоће. Његова глава никада није пронађена.

Судски записи показују да је Мајклсово признање дио договора са тужилаштвом. Према наводима извјештаја "8 News Now", Мајклс би могла бити осуђена на доживотну казну, али са могућношћу условне слободе за 15 година. Судија ће донијети коначну одлуку о њеној казни.

"Fox 5" је раније извијестио, позивајући се на полицијски извјештај, да је Мајклс рекла полицији како није намјеравала да убије Вилета, већ само да га повриједи довољно да заврши у болници "како би могла да схвати шта ће урадити са својом д‌јецом."

Такође је саопштено да је, када је Вилетова мајка пронашла његово тијело, открила да недостаје сатара за месо.

Вилет је рођен у ваздушној бази у Токију, према његовој читуљи. Био је власник компаније за селидбе у Лас Вегасу, преноси "Телеграф".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм