Живот јој се претворио у пакао

Спавала са момком, па открила да јој је он полубрат

  • Извор: Жена Блиц
  • 23.09.2024. 22:59

Жена из Конектиката испричала је за ЦНН како се ужаснула открићем да је несвјесно спавала са својим полубратом након што је мамин љекар за вантјелесну оплодњу тајно употријебио своју сперму како би његове пацијенткиње остале у другом стању.

Викторија Хил (39) рекла је да је остала ‘трауматизована‘ након што је схватила да је несвјесно починила инцест са својим дечком из средње школе.

Хил је међу најмање 23 особе које тврде да су зачете помоћу сперме ожењеног љекара Бартона Калдвела, без знања њихових родитеља. Љекар је преварио Викторијину мајку, рекавши јој да ће сперма доћи од анонимног студента медицине.

Хил је за ЦНН испричала како је сазнала да њен отац с којим је живјела читав живот није њен биолошки отац тек када је урадила ДНК тест.

Причала је своју причу на 20-годишњем средњошколском окупљању на којем је био њен бивши дечко који је примјетио сличности у својој ситуацији. Одлучио је да направи исти генетски тест и био је ужаснут кад је добио резултат.

Хил је рекла да је од свог бившег дечка добила поруку у којој је писало: ‘Ти си моја сестра‘.

"То ме тјера да се осврнем на цело своје средњошколско искуство кроз потпуно другу призму", рекла је Хил за новине.

"Само ћу то рећи, била сам интимна са својим полубратом."

Хил је такође открила да је похађала основну школу с још једним полубратом и полусестром те да је често посјећивала локални ресторан чији су власници близанци који су такође њезина полубраћа.

"Сада гледам слике људи и мислим, па, ако ми он може бити брат, свако би могао да ми буде брат."

Хил је рекла да је размишљала да тужи љекара, али јој је речено да нејасни закони о преварама у вези с плодношћу показују да нема много основа за то. Наиме, тренутно не постоје савезни закони који се баве тим питањем и само 13 држава има такву заштиту.

Међутим, то није било довољно да од тога одврати социјалну радницу Џенин Пирсон, једну од Хилових полусестара, која сада покреће поступак против пензионисаног љекара.

"Цијели мој живот је стао", рекла је за ЦНН, откривајући да је ту вест морала да саопшти и својој мами.

"Обје смо само плакале неколико минута јер смо се осјећале злостављано. То не би требао да буде дивљи запад гдје љекари могу да раде шта год желе", додала је Пирсон која је одлучила да се суочи се са својим биолошким оцем, који је у међувремену одустао од своје праксе.

"Није се ни на који начин покајао", рекла је Пирсон, додајући да није порицао коришћење сопствене сперме док је 1980-их радио у клиници. Али је признао да ‘никада није размишљао о томе да је требао... да ће бити толико дјеце и да ће то имати било какав утицај на нас", рекла је Пирсон.

Више од 30 љекара широм земље ухваћено је или оптужено да су потајно користили сопствену сперму за оплодњу својих пацијенткиња, наводи лист, иако неки тврде да знају за најмање 80 љекара који су радили исто.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: