Париз

Стан од 5 квадрата изнајмљивао за 1.600 КМ

  • 21.06.2024. 07:08

Један тиктокер је недавно објавио снимак на којем је показао како изгледа стан од 5 квадрата у Паризу у којем је некада живио, а који је изнајмљивао за 800 евра мјесечно (скоро 1.600 КМ).

У минијатурном стану се налази кревет, а одмах до њега је када, изнад које је на полици веш машина. На полицама наспрам кревета налазе се полице са микроталасном пећницом и чинијама, а поред кревета је телевизор.

Пратиоце је највише шокирала чињеница да стан нема тоалет, а тиктокер је открио да у згради постоји само један заједнички тоалет који се дијели са станарима.

"Надам се да је стан на врху Ајфеловог торња", "Вау, не можеш толико да волиш Париз", "Провела бих цијели дан напољу", "Јеси ли уопште некога позвао у госте?", "Ово је затворска ћелија" и "Мислио сам да је моја гарсоњера у Токију мала, сада сам захвалан", неки су од коментара.

Након што је снимак постао виралан, тиктокер је објавио још један снимак на коме је показао како стан чак има и прозор, а са снимка се јасно види да се налази у поткровљу зграде.

@petarcet97 Antwort auf @Rianne Haddocks #tinyhouse #paris #littlejohn #fyp ♬ ls lt a crime by Sade - PlaylistsbyMolly

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ред Рок (12+) (Р)

    ''Серија: Ред Рок (12+) (Р)

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    'Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.