Након тога извршио самоубиство

Тајкун убио познату ТВ водитељку: Свађа супружника претворила се у крвопролиће

  • 18.06.2024. 19:24

Британски бизнисмен Дејвид Томас Блајт пуцао је и убио своју супругу, познату ТВ звијезду, комичарку и водитељку Викторију Веру Блајт, а онда извршио самоубиство у њиховој кући у Турској, у Анкари, након што се пар посвађао због њених текстова.

Блајт је био нафтни тајкун, власник међународне фирме "ASG Inspection", и имао је троје дјеце са супругом, која је имала Јутарњу емисију на каналу "Европа 2" заједно са чешким емитером Леошем Марешом. Троје дјеце, старости четири, десет и 14 година, наводно је било у кући у вријеме злочина и смешјтени су на чување код породице своје мајке, која је отпутовала у Турску након трагедије, јављају локални медији, а преноси Дејли мејл.

Нико други није повријеђен током крвавог обрачуна, који је наводно проистекао из жестоке свађе око текстова водитељке.

Детаљи хорора у Словачкој: Мушкарац поријеклом из Србије убио трудницу па скочио под воз

Детаљи хорора у Словачкој: Мушкарац поријеклом из Србије убио трудницу па скочио под воз

Пар се вјенчао 2014. и живио заједно у Прагу неколико година прије него што се преселио у Турску након што га је Блајтов рад одвео на Блиски исток.

Викторија је рођена у Јужној Африци и преселила се у Чешку као млада жена са породицом. Студирала је музику на универзитету и постала позната након што је објавила свој први албум 2004. године.

Такође је посветила много свог времена добротворном раду, радећи са чешком организацијом "Velvet Smile", која помаже „побољшању квалитета живота породица болесне дјеце и дјеце са инвалидитетом, као и жртава породичног насиља“, наводи се на њеном сајту.

Ухапшен Џастин Тимберлејк

Ухапшен Џастин Тимберлејк

Викторија је такође основала "DazSpor", који је организатор трка широм Турске, укључујући и полумаратон у главном граду земље.

Њена сестра Александра је написала почаст својој сестри на Инстаграму и открила да је њена породица тек недавно сахранила њиховог оца.

- Са дубоком тугом и болом морам да саопштим да нас је напустила моја вољена и лијепа сестра, сунце наших живота које нам је донијело толико радости, својим смијехом, позитивним духом, загоном и енергијом. Молим вас, све вас молим, дајте нам времена због деце. Моја породица пролази кроз веома тежак период јер су изгубили оба родитеља. Недавно смо сахранили оца, а сада и сестру и девера и треба нам времена да се опоравимо, али прије свега треба да будемо ту због дјеце - написала је она.

Полиција још испитује случај.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм