"Зато жели побједу демократа"

Трамп: Зеленски послије сваке посјете САД оде са 60 милијарди!

  • 24.09.2024. 08:49

Кандидат републиканца за предсједника САД Доналд Трамп рекао је да Владимир Зеленски жели побједу демократа због милијарди долара америчке помоћи.

"Мислим да је Зеленски најбољи трговац у историји. Сваки пут кад дође у САД он одлази са 60 милијарди долара. Он јако жели да демократе побједе на овим изборима. Али, ја ћу радити другачије, издејствоваћу мир", рекао је Трамп на митингу у Индијани.

Како је рекао, ако побиједи на изборима, први задатак ће му бити да се чује са руским предсједником Владимиром Путином и Владимиром Зеленским и да апелује на њих да постигну споразум.

Зеленски: Све смо ближе крају рата

Зеленски: Све смо ближе крају рата

Он је пребацио актуелној администрацији због тога што нема контакте с руским руководством.

И Доналд Трамп Млађи такође је критиковао Зеленског због изјава на рачун његовог оца и кандидата за потпредседника Џеј Ди Венса.

Издат налог за хапшење Мадура

Издат налог за хапшење Мадура

„Страни лидер који је добио милијарде долара од америчких пореских обвезника дошао је у нашу земљу и има смелости да грубо напада кандидата Републиканске партије за предсједника? И то је урадио након што је проукрајински фанатик покушао да убије мог оца? Каква срамота!“, написао је он на друштвеним мрежама.

Он је реаговао на интервју Зеленског за „Њјујоркер“ у којем је рекао да Трамп не зна како да заустави рат у Украјини а да је Венс и превише радикалан, преноси Спутњик.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 12:45 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке