Инцидент на плажи

Ујела дјечака (6) јер јој је попрскао телефон док је правила селфи

  • Извор: Телеграф
  • 03.07.2024. 17:15

Мајка шестогодишњег дјечака, који је попрскао жену на плажи у Наводарију у Румунији, рекла је да је њен син случајно попрскао телефон неименоване госпође због чега се она "баш изнервирала".

"Дијете се играло на 20 метара од нас на плажи. Био је са групом другара. Једна жена је хтјела да се фотографише на плажи, а он ју је попрскао. Узнемирило ју је то што је попрскао њен телефон", рекла је дјететова мајка.

Реакција туристкиње, 42-годишње жене, била је свима јако шокантна.

"Данце је трчао по плажи игурно 30 метара, почео је да вришти, муж је устао и мислио да се играју. Онда је она испружила руку да га ухвати, није успјела, огребала га је и угризла испод руке гдје је настала модрица", рекла је Џорџијана, дјететова мајка.

Родитељи су одмах пришли агресивној жени и захтјевали од ње да објасни шта је урадила.

"Муж ју је упитао зашто је овако реаговала кад дијете има само шест година. Она се изгубила, једва је говорила", додала је Џорџијана.

Одмах је о случају обавијештена и полиција која је изашла на терен.

"Позвали су полицију и поднијели пријаву у полицији због премлаћивања и друге врсте насиља. Сада чекамо да се изда љекарско-правно увјерење", рекао је Богдан Бунеци, адвокат породице.

Цијелом инциденту су свједочили запослени на плажи, а дјечак је и даље уплашен због напада.

"Дијете је било уплашено, плаши се и даље да неко може да му науди. Морам да га водим код психолога, јако је ружно сањао, стално говори не и не", додала је мајка.

Жени која је напала дијете пријети казна и до двије године затвора, а туристи кажу да их ова ситуација ништа не изненађује.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм