Снимак напада згрозио свјетску јавност

УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО: Терориста забио полицајцу нож у врат, а онда се чује пуцањ!

  • Извор: Агенције
  • 31.05.2024. 15:10

Снимак терористичког напада у Манхајму, када је нападач чији идентитет у тренутку објављивања овог текста није познат, напао њемачког политичара Михаела Штурценбергер, згрозио је свјетску јавност.

Пажљив поглед на снимак који су објавили њемачки медији, а који се потом проширио друштвеним мрежама, открива да је нападач звјерски убо ножем у врат једног полицајца који је био на мјесту инцидента, након чега је његов колега отворио ватру у упуцао нападача.

Политичар и полицајац избодени ножем

Политичар и полицајац избодени ножем

Према информацијама њемачког Билд, повријеђени полицајац је у тешком стању, док степен повреда Штурценбергер није познат.

Све се одиграло на пијаци у Манхајму, а на снимку видимо исламисту који улијеће на скуп, напада припаднике на различите начине.

Неке је ударио, неке промашио док је витлао ножем, поједини су задобили ране.

О нападу се огласила и њемачка полиција.

- Према актуелним информацијама, данас око 11.35 часова на пијаци у Манхајму дошло је до напада на неколико особа. Једна особа је напала више особа ножем и повриједила их. За сада се не могу дати подаци о обиму и тежини повреда. Против нападача је тада употребљено ватрено оружје - наводи се у саопштењу.

Иначе, њемачки политичар Штурценбергер је бивши медијски портпарол минхенске ЦСУ, признати критичар ислама и члан организације Пакс Европа, наводи се на сајту грађанског покрета.

Упозоравамо да је снимак УЗНЕМИРУЈУЋИ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.