Дописивала се у њено име

Власница педофилске Телеграм групе објавила слику д‌јевојчице (12) да би се осветила њеном оцу

  • Извор: Српскаинфо
  • 20.09.2024. 17:19

Удружење ОснаЖене данас је на свом сајту открило језиве и узнемирујуће фотографије и аудио снимке које је слала такозвана "Merix", власница Телеграм групе на којој се дијеле фотографије д‌јечије и осветничке порнографије.

Према наводима, "Merix" је као вид освете, из њој познатих разлога, окачила малољетну дванаестогодишњу кћерку човјека ког је таргетирала, на сексуални сајт за упознавање, при чему се дописивала у име те исте д‌јевојчице са знатно старијим мушкарцима, односно педофилима.

Како стоји у најновијем истраживању Удружења ОснаЖене непосредно након објављивања првог истраживања – Телеграм иза сјенке: инцест, дјечија и осветничка порнографија, админи/ке и власници/це горепоменуте Телеграм групе почели су са вријеђањем, пријетњама по физичку безбједност и тужбама, иако није постојао основ за то.

– У складу са тим, одлучиле смо да друго истраживање у цјелости посветимо њиховој Телеграм групи и активностима којима се баве у оквиру исте – наводи се.

Зарађују објављивањем порнографије

Како објашњавају, ово је први дио истраживања, у оквиру којег ће представити једну од власница Телеграм групе, као и њеног вјереника, а према незваничним информацијама, то је М.Ж. из околине Београда (у даљем тексту "Merix" – њен "username" на Телеграму).

Према незваничним информацијама, Merix, заједно са својим вјереником А.М. (познатијим као Kimilix на Телеграму), са којим је недавно и добила кћерку, снима порнографски садржај на Телеграму и на тај начин зарађује за живот. Поред тога, Merix се бави и низом других активности, а неке од њих ћете моћи вид‌јети у оквиру овог, првог дијела истраживања, као и другог који ће бити објављен накнадно.

У оквиру тога, оне су добиле дозволу од човјека који је био таргетиран од стране Merix да објаве снимак на којем се чује и види кроз шта тај човјек пролази – власница странице објавила је фотографију човјекове кћерке (12) на сексуални сајт за упознавање.

Према наводима, Merix је као вид освете, из њој познатих разлога, окачила малољетну дванаестогодишњу кћерку човјека ког је таргетирала, на сексуални сајт за упознавање, при чему се дописивала у име те исте д‌јевојчице са знатно старијим мушкарцима, односно педофилима.

Она је на том сајту поставила слику малолетне д‌јевојчице, уз различите провокативне описе, чиме је имала намјеру да привуче што већи број педофила. Другим ријечима, она је користила малољетну д‌јевојчицу као жртву са намјером да се освети њеном оцу.

Слала говорне поруке оцу д‌јевојчице

У оквиру снимка, можете чути и гласовне поруке које је наводно слала Merix. Међутим, она такође, заједно са својим вјереником, снима за ТикТок, тако да се глас на веома лак и прост начин може утврдити да припада њој и њеном вјеренику.

Ово је шаблон по ком оперише Merix, заједно са својим вјереником Kimilixom, и другим Телеграм админима (уписани на Телеграму као ’Бранко’ и ’Спарта’, односно ’Кум’).

Ови Телеграм админи су први откривени админи који користе фотографије малољетне д‌јеце жртви као вид освете – д‌јечија осветничка порнографија, пише ОснаЖене.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: