Povodom 30. godišnjice sitkoma

Džemper koji je u ''Prijateljima'' nosio Metju Peri prodat na aukciji

  • Izvor: Agencije
  • 24.09.2024. 13:46

Džemper koji je u američkoj TV seriji "Prijatelji" nosio glumac Metju Peri, koji je preminuo prije skoro godinu dana, prodat je za šest puta veću cijenu od procijenjene na aukciji organizovanoj povodom 30. godišnjice popularnog sitkoma.

Aukcijom su obuhvaćeni kostimi koje su nosili glavni glumci i poznati gosti, namještaj i rekviziti iz Central Parka - mjesta gdje se grupa često okupljala na ekranu, prenosi Skaj Njuz.

Perijev džemper, polo stila, koji je u seriji Prijatelji nosio kao lik Čandlera Binga prodat je za 6.500 dolara, za oko šest puta veći iznos od aukcijske procjene.

Poznato stanje trebinjskog komunalca koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

Poznato stanje trebinjskog komunalca koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

Peri je nosio taj džemper u sceni u kafiću gdje Čandlerova vjerenica Monika (Kurtni Koks) potvrđuje da neće mijenjati svoje prezime u Bing.

U seriji Prijatelji, koja se emitovala od 22. septembra 1994. do 6. maja 2004. godine, glumili su Dženifer Aniston, Kurtni Koks, Liza Kudrou, Met Leblank, Dejvid Švimer i Metju Peri.

Aukcija je organizovana nekoliko nedjelja prije prve godišnjice Perijeve smrti, koji je preminuo 2023. godine u 54. godini.

Tužilac kažnjen zbog propale optužnice Darku Goliću

Tužilac kažnjen zbog propale optužnice Darku Goliću


Pratite nas i putem Vibera

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.