Izvor:
Agencije
08.09.2024
06:54
Komentari:
0Jedan sastojak može značajno poboljšati okus ajvara. Naime, riječ je o hrenu.
За припрему вам је потребно: три килограма црвених паприка, 30 декаграма хрена, три децилитра уља, децилитар алкохолног оцта и кашика соли.
Паприке добро оперите и самељите. Након тога их ставите у већу шерпу и кувајте док смјеса не постане густа.
Додајте со и уље и кувајте док се сви састојци у потпуности не сједине. Додајте хрен и оцат, добро промијешајте.
Ајвар сипајте у загријане, стерилисане тегле. Након што их затворите, прекријте их фолијом. Овако припремљен ајвар треба стајати на сувом мјесту најмање 24 сата прије него што га поједете.
Najnovije
Najčitanije
Trenutno na programu