26.10.2024
05:00
Komentari:
0Stigli smo do perioda godine kada nam domovi mirišu na pečenu papriku i raznu drugu zimnicu.
Многима зиме не могу да прођу без доброг киселог купуса, ког домаћице користе за сарму и остала јела од њега.
Јако је битна сразмјера свих састојака, прије свега соли, а и поред свега, често се дешава да он не ускисне у него догледно вријеме што говори и његова боја по вађењу из бурета. Да бисте добили ону лијепу златножуту боју, потребно је да убаците шаку кукуруза.
Да, управо ово поврће ће помоћи вашем купусу да има ону прелијепу боју. Поред њега, можете додати и рен који ће спријечити да се поквари.
(Ствар укуса)
Najnovije
Najčitanije
22
59
22
52
22
48
22
45
22
39
Trenutno na programu