Large banner

Sastojci uz koje će kiseli kupus imati još bolji ukus

Izvor:

Krstarica

20.10.2024

13:31

Komentari:
Састојци уз које ће кисели купус имати још бољи укус

Kiseli kupus nije samo obična namirnica - on je pravi superheroj među povrćem! Osim što je bogat vitaminima poput C, A1, B kompleksa i K, on je prava riznica minerala kao što su kalcijum, fosfor, kalijum, magnezijum i željezo.

Али то није све - постоји тајна његовог савршеног укуса и дуготрајности.

Хрен не само да убрзава процес кисељења, већ спречава и кварење, пружајући киселом купусу савршен склад укуса.

Српска пјевачица родила осморо дјеце и жели још да шири породицу

Српска пјевачица родила осморо дјеце и жели још да шири породицу

Ако желите додати мало боје и златножуту ноту, само убаците и шаку кукуруза. За оне храбре који воле пикантно, ту је и љута паприка за додатну зачињеност. А ловорови листови додају додатну арому и карактер овом дивном јелу, пише Крстарица.

У буре можете додати врећице у којима је нарезан и посољен купус.

Сутра почиње настава у Јабланици

Сутра почиње настава у Јабланици

Врећице требају бити пробушене, како би циркулисала слана вода. Њих је потребно угурати између главица купуса и њима попунити простор. На тај начин добићете из истог бурета и купус рибанац.

Podijeli:

Large banner