Izvor:
Krstarica
20.10.2024
13:31
Kiseli kupus nije samo obična namirnica - on je pravi superheroj među povrćem! Osim što je bogat vitaminima poput C, A1, B kompleksa i K, on je prava riznica minerala kao što su kalcijum, fosfor, kalijum, magnezijum i željezo.
Али то није све - постоји тајна његовог савршеног укуса и дуготрајности.
Хрен не само да убрзава процес кисељења, већ спречава и кварење, пружајући киселом купусу савршен склад укуса.
Ако желите додати мало боје и златножуту ноту, само убаците и шаку кукуруза. За оне храбре који воле пикантно, ту је и љута паприка за додатну зачињеност. А ловорови листови додају додатну арому и карактер овом дивном јелу, пише Крстарица.
У буре можете додати врећице у којима је нарезан и посољен купус.
Врећице требају бити пробушене, како би циркулисала слана вода. Њих је потребно угурати између главица купуса и њима попунити простор. На тај начин добићете из истог бурета и купус рибанац.
Najnovije
Najčitanije
Trenutno na programu