Ogorčeni

Mještani Česme: Gradska vlast nas je izdala

  • Izvor: BanjalučkePriče.net
  • 23.09.2024. 19:28

Stanovnik Česme, Milan Krčić, rekao je da je nezadovoljstvo građana radovima na saobraćajnici u njihovom naselju kulminiralo.

„Stanivuković je dobio  glasove u Česmi, razvukli su sanaciju puta, a nisu napravili nikakav ugovor s ljudima o izuzimanju zemljišta. Niti su isplatili kvadrat zemlje, niti jednu voćku, niti ogradu. Svaki mještanin može tužiti Grad kada se asfaltira put. Radovi tapkaju u mjestu. Blokiran je Istočni i Zapadni tranzit. Ako ne asfaltiraju za koji dan, mi ćemo trajno blokirati put. Ova vlast nam je došla glave. Pozivam ostale da ne nasjedaju na šuplje priče“, izjavio je Krčić.

Kupusište - neobezbijeđeno gradilište, građani zabrinuti

Kupusište - neobezbijeđeno gradilište, građani zabrinuti

Istakao je  da mještani već mjesecima preskaču barijere i snalaze se kako znaju, jer radovi na sanaciji Ulice Petra Velikog traju više od pola godine.

„Ljudi bez morala. U roku od par dana ćemo blokirati put. Trpimo belaj", dodao je on.

Član Savjeta MZ Česma, Srđan Krejić, rekao je da su se građani okupili kako bi izrazili nezadovoljstvo i apelovali na Gradsku upravu da što prije završe radove na saobraćajnici Petra Velikog.

„Šest mjeseci traje izgradnja, a posljednjih sedam dana put je blokiran od 8 do 18 časova, što predstavlja veliki problem, posebno za našu djecu koja idu u školu tim putem“, rekao je Krejić.

Ruglo na Paprikovcu: Od dječijeg igrališta ostao samo šljunak

Ruglo na Paprikovcu: Od dječijeg igrališta ostao samo šljunak

Takođe, istakao je da su se više puta obraćali vlastima, ali bez uspjeha. Danas je, prema njegovim riječima, Grad najavio produženje radova do 30. septembra.

Pratite nas i putem Vibera