Slavko Grbić

Poruka iz SDS-a: Stanivuković krši zakon, građani ispaštaju

  • Izvor: ATV
  • 01.10.2024. 11:19

Potpredsjednik Gradskog odbora SDS-a Slavko Grbić ukazao je na neke prevare gradonačelnika Draška Stanivukovića i pokazao sa čim se građani sve suočavaju i to, ni manje ni više nego, na Petrićevcu - naselju u kojem živi i sam Stanivuković.

Grbić je prošao Ulicom Ljubijskih rudara i razgovarao sa građanima koji su njega, ali i cijelu javnost, upoznali da se bore sa brojnim problemima.

Dio ulice nema asfalt, kuće nisu priključene na kanalizaciju ni riješenu vodovodnu mrežu.

"Nemamo ni kanalizaciju ni odvod, ni ništa. Komšija nam dao (priključak na kanalizaciju). I šta bi trebalo sada raditi, da ovaj komšija sada, i trebao bi nam prekinuti i da pravimo septičke ovuda", rekla je jedna građanka u snimku koji je objavio Grbić.

Ona pita da li su to građani zaslužili.

Grbić otkrio kako je Stanivuković prevario SDS-a na izborima 2020.: ''Pozvao je sve svoje posmatrače...''

Grbić otkrio kako je Stanivuković prevario SDS-a na izborima 2020.: ''Pozvao je sve svoje posmatrače...''

"Sve je legalno urađeno. I šta da kažeš, kome da se žališ? Kiša padne, mi ne možemo kući prići", dodala je ona.

Grbić dalje navodi da je pisao gradonačelniku o svim ovim problemima, napominjući da je skupštinska odluka o priključku cijele ove ulice na vodovodnu i kanalizacionu mrežu odavno donesena, te moleći da se to konačno uradi. To je bilo još 2021. prve godine. Odgovor je dobio, ali negativan. Naveli su tada da sredstva u budžetu nisu planirana za ovu namjenu.

Dalje, Grbić upozorava i na druge nelegalne radnje Draška Stanivukovića. Kao primjer uzeo je kružni tok koji se gradi kod Kampusa, a za koji ne postoji potrebna dokumentacija.

Gligić sproveden u OJT: Sa maloljetnicima krao novac i nakit iz automobila

Gligić sproveden u OJT: Sa maloljetnicima krao novac i nakit iz automobila

"Radi bez ijednog dokumenta i na to je reagovao Rektorat na čelu sa rektorom. Gradonačelnik očito da ne poštuje da su zakon i pravo isti za sve", poručio je Grbić.

Potom se osvrnuo i na dopise koje je u više navrata slao gradskom Vodovodu, takođe sa molbom da se pomenutoj ulici priključi voda i kanalizacija. Odgovori su svaki put bili - negativni.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:45 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.