Majci petoro djece treba pomoć: Kristina se bori uprkos lošim prognozama

  • Izvor: Agencije
  • 20.10.2024. 17:27

Kristina Jocić (31), majka petoro dece iz sela Kusadak kod Mladenovca, oboljela je od kancera koji je metastazirao i hitno joj je potrebna pomoć.

Njen suprug Dalibor ne može od svoje skromne plate da izdržava djecu i da finansira njeno liječenje.

Teška sudbina zadesila je skromnu porodicu Matović, pošto je majka tri dječaka i dvije djevojčice, Kristina, oboljela od kancera.

Porodica jedva sastavlja kraj s krajem, a nedostaje im apsolutno sve – garderoba, hrana, pelene, sredstva za ličnu higijenu, školski pribor… Njihov otac, a Kristinin suprug radi privatno, ali njegova skromna primanja ne mogu da pokriju sve porodične i novonastale troškove oko Kristininog liječenja.

Iz želje da pomogne baki Andrej odlučio da pohađa dva razreda odjednom

Iz želje da pomogne baki Andrej odlučio da pohađa dva razreda odjednom

Kristini je prošle godine u martu otkriven tumor, pred rođenje petog djeteta. Tada joj je dijagnostikovan karcinom dojke, koji je sada u četvrtom stadijumu. Početkom ovog mjeseca sumnja se da se tumor proširio na vrat, pazuh i na kožu. Sumnja se da je metastazirao i na mozak.

Porodica otplaćuje kredit, a Kristini je samo za lijekove potrebno oko 9.000 dinara nedjeljno, pa ne može da pomisli na prirodnu terapiju za jačanje imuniteta koja košta skoro 100.000 dinara. Često oba roditelja legnu gladna, da bi njihova djeca imala.

Veliku akciju za ovu porodicu organizuje humanitarno udruženje "Ne ignoriši“ iz Čelareva, a predsjednik udruženja Dragan Stupar kaže da je vrijeme presudno s obzirom da su Kristini ljekari dali svega šest mjeseci života. Ipak, ona se bori i ne odustaje.

Pomozimo Kristini:

uplatama iz Srbije na račun udruženja "Ne ignoriši" Čelarevo 340-1000138855-72 Еrste Bank Srbija, donacija za Kristinu.

A Kristinu možete lično kontaktirati na broj telefona 00381 61 23 36 428.

Ko je Nada koja je ostavila čitulju Gadafiju: Voljena Kćerka Libije

Ko je Nada koja je ostavila čitulju Gadafiju: Voljena Kćerka Libije


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: