Auto moto savez

Obustava saobraćaja u Laktašima

  • Izvor: SRNA
  • 08.09.2024. 09:22

Saobraćaj se u Republici Srpskoj i FBiH odvija nesmetano, uslovi za vožnju su povoljni, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina povećana je opasnost od odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog održavanja ulične atletske trke u Laktašima, od 13.00 do 21.00 časova biće potpuno obustavljen saobraćaj na ovom dijelu magistralnog puta Laktaši-Nova Topola. Za vrijeme obustave, vozila će se preusmjeravati na alternativne putne pravce ulicama u gradu, uz fizičku regulaciju policijskih službenika.

Zbog izgradnje mosta na regionalnom putu Razboj-Rudanka do 27. septembra dolaziće do izmjene u odvijanju saobraćaja za prelaz transportera i teške mehanizacije.

Pojedini semafori u Banjaluci neće raditi

Pojedini semafori u Banjaluci neće raditi

Izmjene u saobraćaju, zbog radova, su i na magistralnom putu Donja Bukovica-Vršani i Vršani-Bijeljina, Trnovo-Miljevina u kanjonu rijeke Bistrice, Gacko-Tjentište u Sastavcima, na području Han Pijeska i Sokoca, Dobro Polje-Miljevina, Sastavci-Ustiprača, Brod na Drini-Hum, Gradiška-Kozarska Dubica, Teslić-Podjezera i na području Doboja gdje je u toku izgradnja auto-puta.

Zbog radova u tunelima "Cera tri" i "Strogonik" izmjene su na magistralnom putu Brodar-Višegrad, zatim u tunelu "Kotva dva" na dionici Međeđa-Brodar i u tunelu "Trgovišta" na putu Brodar-granica Republike Srpske i Srbije, te na putnom pravcu Dobro Polje-Miljevina u tunelu "Sijeračke stijene".

Do povremene obustave, zbog miniranja terena, dolaziće na dionici regionalnog puta Doboj-Modriča u Kostajnici.

Sanacioni radovi aktuelni su na magistralnim putevima Kladanj-Vlasenica i Olovo-Semizovac.

Jedan sastojak je tajna savršenog ajvara

Jedan sastojak je tajna savršenog ajvara

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Na graničnom prelazu Karakaj kod Zvornika zabranjen je saobraćaj za vozila preko pet tona najveće dozvoljene mase, te se preusmjeravaju na novi most Bratoljub u Bratuncu i na granični prelaz Rača, dok autobusi mogu koristiti prelaz Šepak.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: