Novi Pazar

Pojavio se posljednji snimak stradalog preduzetnika: Nastao neposredno prije nesreće

  • Izvor: Agencije
  • 19.09.2024. 19:05

Novopazarac Almir A. i njegova saputnica tragično su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u blizini Inđije. Automobil, kojim je upravljao Almir A., sletio je sa puta pod još nerazjašnjenim okolnostima, ostavljajući za sobom potpuno uništeno vozilo.

Redakcija "Sandžak Danas" došla je u posjed video snimka koji je Almir A. objavio neposredno prije nesreće kao priču na Vocapu.

Na snimku se najprije vidi kako putuje auto-putem, a zatim sjedi u jednom kafiću u Novom Sadu. Samo nekoliko sati kasnije, njegov život i život njegove saputnice ugašeni su u strašnoj saobraćajnoj nesreći.

Policija je odmah izašla na lice mjesta, a saobraćaj je bio obustavljen dok su vatrogasci pokušavali izvući tijela iz smrskanog automobila. Istraga je u toku, a dodatni detalji o nesreći se očekuju u narednim danima.

Četiri jahača apokalipse galopiraju Njemačkom

Četiri jahača apokalipse galopiraju Njemačkom

Almir A., osim što je bio poznat kao preduzetnik u Ulcinju, gdje je držao popularnu plažu "Perl bič" u naselju Štoj, bio je i prisutan na relaciji Novi Pazar–Švajcarska–Ulcinj, gdje je uvijek održavao kontakt sa svojim ljudima i prijateljima.

Dijaspora iz Švajcarske takođe masovno objavljuje njegove fotografije, naglašavajući koliko je bio voljen i poštovan. Njegov iznenadni odlazak ostavio je prazninu koja se teško može ispuniti.


Pratite nas i putem Vibera