Aranđelovac

Prestizao motorom i podletio pod auto: Poznat identitet stradalog dječaka

  • Izvor: Blic
  • 20.10.2024. 17:07

Lazar V. (15) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na putu Aranđelovac-Lazarevac kada se motociklom zakucao u džip koji je išao iz suprotnog smjera.

Lazar je bio fudbaler u fudbalskom klubu "Šumadija Aranđelovac", a klub je na Fejsbuk profilu objavio njegovu fotografiju.

"Velika tuga. Bože, nije fer igra, uzeo si nam najboljeg. Vaske, počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju", piše u objavi.

U objavi koju je objavio klub "Šumadija Aranđelovac", navodi se da je Lazar na utakmici sa Jasenicom u Smederevskoj Palanci postigao svih sedam golova u pobjedi 7:2.

Ko je Nada koja je ostavila čitulju Gadafiju: Voljena Kćerka Libije

Ko je Nada koja je ostavila čitulju Gadafiju: Voljena Kćerka Libije

"Mrežu je pogodio u 24, 25, 35, 44, 45,73. i 78. minutu, u prosjeku svakih 11 minuta i 42 sekunde. U Podunavsko-šumadijskoj pionirskoj ligi odigrano je 17 kola, Lazar je igrao sve mečeve i prvi je na listi strijelaca sa 26 golova. Napuniće 14. maja 14 godina i od jeseni će da igra u selekciji kadeta. Na igre i golove ponosan je trener Nikola Zlatković", navodi se u jednom članku koji je objavio ovaj klub.

Lazar V. je poginuo juče oko 16 časova kada je motociklom za koji nije imao dozvolu, krenuo u pravcu Lazarevca. U jednom trenutku je krenuo da pretiče folksvagen polo, kada je iz suprotnog pravca naišao džip.

Dječak na motociklu nije imao gdje i udario je u džip, a potom se od siline udara odbio i podletio pod vozilo koje je samo koji sekund prije pretekao.

On je sa teškim tjelesnim povredama hitno transportovan u Aranđelovac, ali nažalost, ljekari su mogli samo da konstatuju smrt, piše "Blic".

Otkriveno šta je Đoković rekao Nadalu na mreži

Otkriveno šta je Đoković rekao Nadalu na mreži

Policija je obavila uviđaj, a naređena je i obdukcija stradalog dječaka.

Pratite nas i putem Vibera