Određen joj jednomjesečni pritvor

Tinejdžerka (18) na kokainu i bez dozvole izazvala tragediju - poginuo mladić!

  • 25.09.2024. 11:19

Tinejdžerka N. S. (18) iz Ratkova, koja se tereti da je u nedjelju, 22. septembra izazvala saobraćajnu nesreću na putu Odžaci - Ratkovo, u kojoj je poginuo motociklista Nemanja Kalajdžija (33) iz Sonte, saslušana je u Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Na prijedlog tužilaštva, određen joj je jednomjesečni pritvor.

Njoj se na teret stavlja teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena zatvorska kazna do 12 godina.

Novi detalji o slučaju Danke Ilić: On je otišao do napuštene kuće, tu je sakrio tijelo

Novi detalji o slučaju Danke Ilić: On je otišao do napuštene kuće, tu je sakrio tijelo

Prema tvrdnjama medija, N. S. nema položen vozački ispit ni za jednu kategoriju, a poslije saobraćajne nesreće bila je podvrgnuta droga-testu, koji je pokazao da je u trenutku nesreće upravljala “audijem A4” pod dejstvom opojne droge kokain, prenosi Kurir.

– N. S. kretala se iz pravca Ratkova ka Odžacima i sumnja se da je preticala preko pune linije. Tada je naletjela na motocikl koji se kretao u svojoj traci. Motociklista Nemanja Kalajdžija je od zadobijenih povreda preminuo – podsjeća naš izvor.

Sudar policije i autobusa

Sudar policije i autobusa

Smrt mladog Sonćanina rastužila je sve koji su ga poznavali.

– Bio je porodični čovjek, mnogo je radio kako bi svojoj porodici obezbjedio pristojan život. Držao je dve prehrambene prodavnice i stovarište ogrijeva – ispričao je njegov poznanik.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:55 Naša Srpska (R)

    ''Naša Srpska (R)

  • 13:20 Dosije (R)

    Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    ''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.