Tužilaštvo

Tri ključna dokaza za ubistvo male Danke: Otkriveni detalji optužnice

  • 24.09.2024. 11:08

Svjedoci, nadzorne kamere, GPS...tri su ključna dokaza protiv D.D. i S.J. osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić, 26. marta ove godine u selu Banjsko polje kod Bora, saznaje "Blic".

Kako saznaju mediji, optužnica se zasniva na svjedocima koji su posvjedočili da su okrivljeni bili na licu mjesta gdje je djevojčica nestala i nastradala, ali i snimcima sa nadzornih kamera koji su ukazali da su oni bili u vrijeme djevojčicinog nestanka na mjestu gdje je ona posljednji put viđena.

Oglasila se majka Danke Ilić: Svi i dalje krive mene!

Oglasila se majka Danke Ilić: Svi i dalje krive mene!

"Takođe, GPS na službenom vozilu koji su vozili taj dan je potvrdio da su bili na licu mjesta u vrijeme nestanka Danke, a to je povrdio i snimak sa nadzorne kamere. Takođe, njihov iskaz koji su dali u tužilaštvu, a koji su kasnije povukli je uzet u obzir jer je dat uz prisustvo njihovih branilaca i on je vjerodostojan", kaže izvor "Blica".

Okrivljenima se na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo djeteta za koje je zaprećena kazna doživotni zatvor bez uslovnog otpusta.

Podignuta optužnica za ubistvo Danke Ilić (2)

Podignuta optužnica za ubistvo Danke Ilić (2)

Optužnica i protiv oca jednog od osumnjičenih

Više javno tužilaštvu u Zaječaru podiglo je jutros optužnicu protiv D.D. i S. J. koji se sumnjiče da su ubili Danku Ilić, dvogodišnju djevojčicu iz Bora.

Otac  Danke Ilić (2) ima samo jednu poruku za tužilaštvo!

Otac Danke Ilić (2) ima samo jednu poruku za tužilaštvo!

Optužnica je podignuta i protiv okrivljenog R.D., oca D.D. zbog neprijavljivanja krivičnog djela i pružanje pomoći počiniocu nakon izvršenja krivičnog djela.

Tužilaštvo je dalo prijedlog da se okrivljenima D.D. i S.J. produži pritvor od strane Višeg suda u Zaječaru.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.