Страхује за безбједност

Огласила се мајка Данке Илић: Сви и даље криве мене!

  • Извор: Блиц
  • 24.09.2024. 10:50

"Вјерујем да су тужилаштво и полиција радили свој посао како треба и да оптужницу нису подигли без доказа. Знамо шта смо све давали на вјештачење, шта су узимали од ове двојице да се вјештачи. Сви су заборавили шта су њих двојица рекли када се појавио снимак из Беча, рекли су: "Брате, извукли смо се." Али упркос истрази против њих, њиховој изјави, признањима, сви и даље криве мене, њену мајку!"

Овако 15 минута након подизања оптужнице против осумњичених за убиство Данке Илић (2) говори њена мајка Ивана.

"Само желим да знам гдје ми је дијете!"

Како каже, јако је тешко, бол коју осјећа нико не може да разумије. Она шест мјесеци од нестанка вољене кћеркице жели само једно - да зна гдје јој је дијете!

Подигнута оптужница за убиство Данке Илић (2)

Подигнута оптужница за убиство Данке Илић (2)

- Шта год да је, ако је и оно најгоре, ја само желим да знам где ми је дијете, да имам гдје да одем свијећу да му запалим! - каже нам Ивана. Према њеним ријечима, сви су заборавили шта су осумњичени за убиство њене кћеркице говорили након што се појавио снимак из Беча дјевојчице за коју се мислило да је њена Данка.

- Они су тада рекли: "Брате, извукли смо се". Сви су то заборавили, сви и даље криве мене - каже она са невјероватном тјескобом у гласу.

Камера снимила Данкину мајку кобног дана: Ево с ким је изашла из зграде на дан нестанка дјевојчице

Камера снимила Данкину мајку кобног дана: Ево с ким је изашла из зграде на дан нестанка дјевојчице

Посљедњих шест мјесеци Ивана пролази кроз пакао. Поред губитка дјетета, чињенице да не зна шта се десило са њом, она брине за своју безбједност, али и безбједност своје друго дјеце. Неке ситуације она је пријавила полицији.

"Бринемо се за своју безбједност"

- Једна жена, мислим да је поријеклом из Злота, која се дружи са Радетом, оцем од Дејана Драгијевића пљује по нама, говори да сам ја у договору са државом учинила нешто дјетету. Говори да је моје дијете у Њемачкој. Страшне ствари пише за нас. Бринем се за своју сигурност, сви знају гдје живимо, где су нам врата - каже уплашено Ивана.

Познато чија је крв нађена на возилу којим је ударена мала Данка Илић

Познато чија је крв нађена на возилу којим је ударена мала Данка Илић

Више јавно тужилаштву у Зајечару подигло је оптужницу против Дејана Драгијевића и Срђана Јанковића који се сумњиче да су убили Данку Илић, двогодишњу дјевојчицу из Бора. Оптужница је подигнута и против окривљеног Радослава Драгијевића, оца Дејана Драгијевића због непријављивања кривичног дјела и пружање помоћи починиоцу након извршења кривичног дјела.

Тужилаштво је дало предлог да се окривљенима Дејану Драгијевић и Срђану Јанковићу продужи притвор од стране Вишег суда у Зајечару.

Александар насамарен па упозорава: Зауставили су ме и тражили помоћ

Александар насамарен па упозорава: Зауставили су ме и тражили помоћ

Полиција је из кућа Драгијевића и Јанковића однела ствари за које се сумњало да су могле да буду коришћене приликом убиства, а потом сакривања тијела дјевојчице. Узета је гардероба, обућа, тепих стаза, оруђе, алат, хладно оружје, моторна тестера, сјекира, два ножа за клање свиња... Са Радославом је ухапшен и његов син Далибор који је преминуо само дан касније у просторијама Полицијске управе Бор.

Он је, наводно, прије смрти признао да је помогао брату да премјести дјело Данке. Недуго након Далиборове сахране, преминула је мајка браће Драгијевић, а супруга Радослава Драгијевића, Светлана Драгијевић, на чијој су сахрани присуствовали у пратњи полиције и Дејан и Радослав.

(Блиц)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:45 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.