Aleksandrovac

Dodik: SNSD je pobjednička stranka

  • Izvor: SRNA
  • 28.09.2024. 22:36

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Aleksandrovcu kod Laktaša da je SNSD pobjednička stranka za koju očekuje da će na predstojećim lokalnim izborima pobijediti u 54 od 64 lokalne zajednice u Republici Srpskoj.

On je pozvao Aleksandrovčane koji imaju rodbinu u Banjaluci da im sugerišu da glasaju za kandidata SNSD-a za gradonačelnika Nikolu Šobota.

Dodik je rekao Srni da ova politička partija u Laktašima i Aleksandrovcu zaista ima obraza i da to najbolje govori narod koji se okupio na večerašnjoj predizbornoj tribini u Aleksandrovcu uprkos kiši i lošem vremenu.

"U nekim gradovima neki ne mogu da dobiju 2.000 glasova, koliko ovdje ima ljudi. Sve smo uradili, nemamo šta da više radimo", rekao je Dodik.

Dodik: Srbac opet pokazao da je uz SNSD

Dodik: Srbac opet pokazao da je uz SNSD

On je podsjetio da je SNSD prvi put pobijedio u Aleksandrovcu 1996. godine i tu nikada nije izgubio jer su vjerovali jedni u druge i izgradili sve što danas postoji.

Dodik je naglasio da Republika Srpska dobro stoji i da nema nekih većih problema.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je u obraćanju da SNSD donosi velike pobjede Republici Srpskoj.

"Živimo u opasnim vremenima i zbog toga treba da se držimo zajedno. Republika Srpska ima SNSD i od snage SNSD-a zavisi i snaga Republike Srpske, a od toga i snaga svake naše lokalne zajednice: Kada smo toga svjesni, onda smo svjesni da i dalje pobjeđujemo", rekla je Cvijanovićeva.

Lazić: Odgovornim i efikasnim radom u Semberiji se može mnogo uraditi

Lazić: Odgovornim i efikasnim radom u Semberiji se može mnogo uraditi

Ona je napomenula da male partije ne mogu da izvršavaju velike zadatke.

"One mogu da budu dio vlasti, ali da biste izvršili velike politike, potrebna je velika organizacija", naglasila je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Laktaša Miroslav Bojić rekao je da je SNSD pobjednička priča i da će ova stranka i u naredne četiri godine voditi ovaj grad.

Bojić je naglasio da je u prethodnom četvorogodišnjem mandatu u ovom gradu urađeno mnogo zahvaljujući i vlastitim sposobnostima i zalaganjima, ali i podrškom republičkih organa, posebno predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Pratite nas i putem Vibera