Кандидат СНСД-а за градоначелника

Лазић: Одговорним и ефикасним радом у Семберији се може много урадити

  • Извор: СРНА
  • 28.09.2024. 21:41

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић изјавио је вечерас да одговоран и ефикасан тим, са буџетом који град има и уз додатну подршку републичких институција, може у Семберији урадити много.

"Грађани заслужују да новац из градског буџета буде утрошен плански и одговорно, да знају да Градска управа мисли о њима и њиховим проблемима", истакао је Лазић у разговору са мјештанима у насељима Стари Град, Филип Вишњић и Лединци.

Он је додао да га растужује што у сеоским мјесним заједницама са по неколико стотина становника и оним удаљеним свега неколико стотина метара од зграде Градске управе грађани имају исте проблеме - макадам, расвјету која не ради, сијалична мјеста која мјесецима чекају замјену, комарце, непокошену траву и неуређена дјечија игралишта.

"Са буџетом који Бијељина има то би требало да је одавно ријешено", истакао је Лазић.

Носилац одборничке листе СНСД-а у Бијељини Бојан Савић је у разговору са грађанима најавио да ће кандидати ове странке радити континуирано, 365 дана и када нису избори.

"Оно на шта смо посебно поноси јесте да кампања протиче у мирном тону, да нема ружних ријечи и тако ћемо и наставити, јер то није политика него наша култура. Нећемо дијелити људе јер смо увјерени да нам подјеле нису потребне", поручио је Савић.

Одборнички кандидат Жељко Гребић оцијенио је да Микајло Лазић не може да изгуби ове изборе, него то могу само грађани Бијељине.

Пратите нас и путем Вибера