Mađarska

Jeziv zločin kod hrvatske granice: Dvogodišnjeg sina ubio pištoljem za svinje

  • Izvor: Agencije
  • 16.10.2024. 15:22

Isplivali su stravični detalji ubistva u Mađarskoj, na granici sa Hrvatskom.

Tijelo dvogodišnjeg djeteta pronađeno je u mađarskom selu Zakanji. Za ubistvo je osumnjičen 37-godišnji otac. Roditelji djeteta živjeli su odvojeno, ali još uvijek nije donijeta sudska odluka o starateljstvu nad djetetom, piše "24.hu".

Šta se može desiti ako iz pete brzine ubacite u drugu?

Šta se može desiti ako iz pete brzine ubacite u drugu?

Tamošnji mediji dalje navode da je otac ubio svoje dvogodišnje dijete pištoljem za svinje, a potom je želio da se ubije istim pištoljem. On je sa teškim povredama završio u bolnici.

Ono što je posebno uznemirujuće je to što je otac danima na svojim profilima na društvenim mrežama dijelio snimke na kojima ima oružje.

"Danas i sutra će biti odlučujući. Izvinjavam se svojim dragim prijateljima, supruzi, sinu najviše. Danas će biti dobro. Ne kao što sam očekivao, ali život ide dalje", napisao je u svom Fejsbuku.

Da li se jedno predviđanje Nostradamusa za 2024. godinu već obistinilo

Da li se jedno predviđanje Nostradamusa za 2024. godinu već obistinilo

Prema riječima svjedoka, rođaku žrtve, osumnjičeni je nakon ubistva prekrio tijelo djeteta, a zatim je sa drugim sinom pojeo picu.

Prema navodima porodice, muškarac je namjeravao da ubije i bivšu partnerku jer ju je pozvao da dođe kod njega na razgovor.

Majka je o tome obavijestila nadležne i upozorila da joj nije vratio dijete u dogovoreno vrijeme. Kada je policija upala na imanje, muškarac je pokušao sebi da presudi i pucao sebi u glavu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča

    ''Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.