Teško se stiže i do aerodroma

Nevrijeme paralisalo Tivat

  • Izvor: Agencije
  • 24.09.2024. 16:12

Obilna kiša pravi velike probleme u Tivtu.

Zbog jakih i obilnih padavina za veoma kratko vrijeme, poplavljeni su putevi u Kalimanju, Donjoj Lastvi, Dumidranu kod Ina pumpe i kod školskog centra, a voda otežava saobraćaj i na Jadranskoj magistrali.

Posebno problematično je na dijelu magistrale pored aerodroma gdje se gradi bulevar jer se sa obje strane puta nalazi gradilište koje je potpuno poplavljeno.

Prave bujice na momente su tekle i potpuno raskopanom raskrsnicom prema tunelu Vrmac, odnosno prema Radovićima.

Haos u Crnoj Gori: Ulice pod vodom, poplavljen i dio Jadranske magistrale

Haos u Crnoj Gori: Ulice pod vodom, poplavljen i dio Jadranske magistrale

Zbog poplava u Dumidranu je na tom dijelu jadranske magistrale kroz Tivat dolazilo i do kraćih prekida u odvijanju saobraćaja. Voda je ušla i u podrumske i prizemne prostorije više objekata u samom gradu, pišu Vijesti.

Sve ekipe tivatskih komunalaca i vatrogasci Službe zaštite i spašavanja su na terenu i pokušavaju da poprave situaciju čisteći odvodne kanale i uklanjajući nanose pijeska i zemlje sa saobraćajnica. Kiša međutim, manje više konstantno pada, a kanali jednostavno ne mogu da prime tako veliku količinu vode.

Za Crnogorsko primorje Zavod za hidrometeorologiju Crne Gore je za danas objavio narandžasti meteo alarm upozoravajući da će biti obilne kiše praćene pojačanim južnim vjetrom, te pljuskova sa grmljavinom.

Nasrnuo na suprugu, pa pričao kako se ničega ne sjeća

Nasrnuo na suprugu, pa pričao kako se ničega ne sjeća

Kako građani javljaju, pojedina naselja u Tivtu su nakon grmljavine, na kraće vrijeme ostajala bez napajanja električnom energijom.

Jadranska magistrala na potezu od tivatskog aerodroma ka Kotoru je trenutno zatvorena za saobraćaj.

Kako ističu iz Odjeljenja bezbjednosti i Komunalne policije Tivat, put je prekriven velikom količinom vode, ali i zelenog i građevinskog otpada.

Saobraćaj će biti obustavljen dok se voda ne povuče, a zatim će građevinska mašina tivatskog Komunalnog preduzeća očistiti put.

Iz policije apeluju građanima da se strpe i da ne koriste alternativne puteve preko Kavča i Trojice.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.