Tužilaštvo Srbije

Pritvor okrivljenima za ubistvo Zorana Uskokovića Skoleta

  • Izvor: SRNA
  • 17.10.2024. 16:36

Okrivljenima za ubistvo Zorana Uskokovića Skoleta 2021. godine u Beogradu određen je pritvor, saopšteno je iz Tužilaštva Srbije za organizovani kriminal.

Pritvor je određen Nikoli Živanoviću, Milošu Krstiću, Vladimiru Babiću, Aleksi Dimitrovu zbog opasnosti od bjekstva, bojazni da će ometati postupak uticajem na svjedoke, kao i da će u kratkom periodu ponoviti krivično d‌jelo.

Vladimir Babić uhapšen zbog ubistva Zorana Uskokovića!

Vladimir Babić uhapšen zbog ubistva Zorana Uskokovića!

Rješenje o određivanju pritvora donio je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu i može da traje najduže 30 dana.

Okrivljeni imaju pravo žalbe krivičnom vanpretresnom vijeću Višeg suda u Beogradu, Posebnom od‌jeljenju za organizovani kriminal u roku od tri dana od prijema rješenja.

Nosio silikonsku masku: Uhapšen plaćeni ubica

Nosio silikonsku masku: Uhapšen plaćeni ubica

Živanović, Krstić, Babić i Dimitrov uhapšeni su prije dva dana, a juče je izdata naredba o pokretanju istrage protiv njih zbog sumnje da su formirali organizovanu kriminalnu grupu s ciljem da iz osvete likvidiraju Uskokovića.

Uskoković je likvidiran 29. januara 2021. godine iza supermarketa na Kanarevom brdu, nedaleko od mjesta na kojem je 2000. godine ubijen njegov otac Zoran Uskoković Skole, koji je slovio za vođu "miljakovačkog klana".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?