Amerika

Kamioni na ulicama Njujorka prikazuju teror nad Srbima na KiM

  • Izvor: SRNA
  • 24.09.2024. 18:45

Na tri kamiona na ulicama Njujorka od jutros se prikazuje kratak snimak o tome kako se premijer privremenih prištinskih institucija ponaša prema Srbima na Kosovu i Metohiji i kroz šta srpski narod prolazi.

"Tri kamiona danas će kretati po Menhetnu i kroz Tajms skver, sa snimkom koji pokazuje neke od trenutnih aktuelnih kriminalnih dešavanja na Kosovu i Metohiji i zloupotrebu vlasti na istoj teritoriji", rekao je Aleks Mitrović, ispred srpske dijaspore u Americi, koja je ovo i organizovala.

Mitrović je rekao da je ovo organizovala srpska dijaspora na američkom tlu zajedno sa pojedinim privatnim preduzetnicima, prenosi Tanjug.

Skandalozna zloupotreba podataka: Porodice palih boraca i banjalučke stipendiste zovu i vrbuju

Skandalozna zloupotreba podataka: Porodice palih boraca i banjalučke stipendiste zovu i vrbuju

"Ovo nije ništa novo, angažovali smo ove kamione, kako bismo podsjetili ljude koji su došli iz cijelog svijeta u Njujork na sjednicu UN, samo da im pokažemo da nismo odustali i da ćemo nastaviti da guramo pravdu i istinu", rekao je Mitrović.

Tri kamiona će cijeli dan prolaziti ulicama Njujorka, nedaleko od zgrade Ujedinjenih nacija gdje se održava 79. zasjedanje Generalne skupštine. 

Pratite nas i putem Vibera