Nada se probudila na kratko

Priča oca ledi krv u venama: Sahranjivao kćerku (2), a ona u kovčegu pomjerila ruku

  • 22.10.2024. 17:28

Kristijano Santos je slomljenog srca progovorio o užasu koji je doživio u toku jednog dana i malo nade koja se probudila na kratko.

Njegova kćerka, djevojčica Kiara Krislaine de Moura Santos proglašena je mrtvom i prebačena je u kovčeg. Međutim, dok su se ožalošćeni okupljali na sahrani jadne djevojčice, primijetili su da pomjera ruku u svom kovčegu. Kada je rođak dodirnuo Kiarine prste, osmomjesečna beba ih je čvrsto stegla. Ljekar koji se zatekao tu otkrio je da dijete još uvijek diše i pozvao hitnu pomoć.

Petina roditelja žali zbog izbora imena za bebu, evo zašto

Petina roditelja žali zbog izbora imena za bebu, evo zašto

Kiara je ponovo prebačena u bolnicu, skoro 16 sati nakon što su je ljekari proglasili mrtvom.

Beba je na prijemu imala puls i nivo zasićenja kiseonikom od 84 procenta, zbog čega pacijentima treba hitna njega. Takođe nisu pronašli tragove ukočenosti koja se obično dogodi između šest i osam sati nakon smrti. Međutim, ovaj put je zaista bilo prekasno da se dijete spase i njen život se polako ugasio.

Operisan Čeda Jovanović, hirurzi bili u sali 5 sati

Operisan Čeda Jovanović, hirurzi bili u sali 5 sati

- Već smo bili shrvani. Onda je došlo malo nade... A onda se i to završilo - izjavio je njen otac.

Šokantni incident dogodio se nakon što je Kiarino tijelo odneseno iz bolničke fondacije Faustino Riskaroli u Koreja Pinto, u brazilskoj državi Santa Katarina, u pogrebni zavod.

Nakon što su njeni roditelji donijeli komplet odijeće koju je beba nosila u kovčegu, služba je počela u 19 časova, samo 16 sati nakon što je Kiara proglašena mrtvom.

Nakon Njemačke majmunske boginje registrovane i u Norveškoj

Nakon Njemačke majmunske boginje registrovane i u Norveškoj

Bolnica, koja je sada suočena sa istragom brazilske specijalizovane naučne policije, priznala je da je dijete umrlo 16 sati ranije, a zatim je ponovo potvrdila smrt kasnije kada je dijete ponovo vraćeno.

Gradska skupština Koreja Pinto se kasnije izvinila Kiarinoj porodici i obećala punu istragu sa izvještajem za 30 dana.

- Opština Koreja Pinto ponavlja svoju posvećenost pružanju najbolje njege za sve građane i potvrđuje da, ni pod kojim uslovima, bilo koji profesionalac ne može da izdaje sertifikate ili izjave bez odgovarajuće provjere stanja pacijenta. Pored toga, sve zdravstveni profesionalci su stalno orijentisani i obučeni, osiguravajući da su životi i dobrobit ljudi uvijek prioritet - izjavio je portparol bolnice.

(Ona.rs / Miror)

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 19:52 Bez komentara

    Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Loto, Lutrija RS

    ''Loto, Lutrija RS

  • 20:10 Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.