Поводом 30. годишњице ситкома

Џемпер који је у ''Пријатељима'' носио Метју Пери продат на аукцији

  • Извор: Агенције
  • 24.09.2024. 13:46

Џемпер који је у америчкој ТВ серији "Пријатељи" носио глумац Метју Пери, који је преминуо прије скоро годину дана, продат је за шест пута већу цијену од процијењене на аукцији организованој поводом 30. годишњице популарног ситкома.

Аукцијом су обухваћени костими које су носили главни глумци и познати гости, намјештај и реквизити из Централ Парка - мјеста гдје се група често окупљала на екрану, преноси Скај Њуз.

Перијев џемпер, поло стила, који је у серији Пријатељи носио као лик Чандлера Бинга продат је за 6.500 долара, за око шест пута већи износ од аукцијске процјене.

Познато стање требињског комуналца који је повријеђен у саобраћајној незгоди

Познато стање требињског комуналца који је повријеђен у саобраћајној незгоди

Пери је носио тај џемпер у сцени у кафићу гдје Чандлерова вјереница Моника (Куртни Кокс) потврђује да неће мијењати своје презиме у Бинг.

У серији Пријатељи, која се емитовала од 22. септембра 1994. до 6. маја 2004. године, глумили су Џенифер Анистон, Куртни Кокс, Лиза Кудроу, Мет Лебланк, Дејвид Швимер и Метју Пери.

Аукција је организована неколико недјеља прије прве годишњице Перијеве смрти, који је преминуо 2023. године у 54. години.

Тужилац кажњен због пропале оптужнице Дарку Голићу

Тужилац кажњен због пропале оптужнице Дарку Голићу


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.