Огорчени

Мјештани Чесме: Градска власт нас је издала

  • Извор: БањалучкеПриче.нет
  • 23.09.2024. 19:28

Становник Чесме, Милан Крчић, рекао је да је незадовољство грађана радовима на саобраћајници у њиховом насељу кулминирало.

„Станивуковић је добио  гласове у Чесми, развукли су санацију пута, а нису направили никакав уговор с људима о изузимању земљишта. Нити су исплатили квадрат земље, нити једну воћку, нити ограду. Сваки мјештанин може тужити Град када се асфалтира пут. Радови тапкају у мјесту. Блокиран је Источни и Западни транзит. Ако не асфалтирају за који дан, ми ћемо трајно блокирати пут. Ова власт нам је дошла главе. Позивам остале да не насједају на шупље приче“, изјавио је Крчић.

Купусиште - необезбијеђено градилиште, грађани забринути

Купусиште - необезбијеђено градилиште, грађани забринути

Истакао је  да мјештани већ мјесецима прескачу баријере и сналазе се како знају, јер радови на санацији Улице Петра Великог трају више од пола године.

„Људи без морала. У року од пар дана ћемо блокирати пут. Трпимо белај", додао је он.

Члан Савјета МЗ Чесма, Срђан Крејић, рекао је да су се грађани окупили како би изразили незадовољство и апеловали на Градску управу да што прије заврше радове на саобраћајници Петра Великог.

„Шест мјесеци траје изградња, а посљедњих седам дана пут је блокиран од 8 до 18 часова, што представља велики проблем, посебно за нашу дјецу која иду у школу тим путем“, рекао је Крејић.

Ругло на Паприковцу: Од дјечијег игралишта остао само шљунак

Ругло на Паприковцу: Од дјечијег игралишта остао само шљунак

Такође, истакао је да су се више пута обраћали властима, али без успјеха. Данас је, према његовим ријечима, Град најавио продужење радова до 30. септембра.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм