Велики србомрзац

Додик: Денис Бећировић остаје обични мали лажов и манипулатор који све више укопава БиХ

  • 26.09.2024. 10:54

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је Денис Бећировић обични мали провинцијски лажов, манипулатор и велики србомрзац који користи сваку ситуацију да крши Устав дејтонске БиХ и износи личне ставове на радост својих острашћених истомишљеника.

На питање Срне да прокоментарише обраћање Бећировића у Генералној скупштини УН у којем је изнио низ оптужби на руководства Српске и Србије и неистине о грађанском рату у БиХ, Додик је одговорио да је у глави тог малог чаршијанера скупљена болесна мржња усмјерена према Србима, Српској и Србији, те да себе промовише ширећи лажи о српском народу, Милораду Додику и Александру Вучићу.

Србија упутила писмо генералном секретару УН због Дениса Бећировића

Србија упутила писмо генералном секретару УН због Дениса Бећировића

"Бећировић покушава да гради политичку каријеру на ширењу мржње међу народима у БиХ и са жељом да наруши односе са Србијом. Још једном, али само онако, треба рећи да то што он говори нису ставови БиХ. Ублеха, наставља да на овај начин најбоље руши БиХ. На његову жалост, на тај начин он само руши БиХ и још више је укопава тако да она остаје 'црна рупа' неостварених жеља и радикалних тежњи типова попут Дениса, Дине, Зукана и сличних њима", истакао је предсједник Додик.

Цвијановић: Бећировић још једном доказао да је србомрзац и тровач регионланих односа, иступ у УН није у име Предсједништва

Цвијановић: Бећировић још једном доказао да је србомрзац и тровач регионланих односа, иступ у УН није у име Предсједништва

Он је рекао да њихова србомрзачка реторика има одјека само међу њиховим радикалним сљедбеницима у сарајевској махали, а у Српској и Србији доприносе још већем расту политичког рејтинга и Александра Вучића и Милорада Додика.

"Хвала им на томе и само нека наставе, а српски народ зна како и с ким даље", поручио је предсједник Српске.

Пратите нас и путем Вибера