Радован Ковачевић

''ПДП не нуди ништа осим лажних обећања и испразне шминке за потребе кампање и друштвених мрежа''

  • 22.09.2024. 15:53

Делегат у Клубу Срба у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Радован Ковачевић изјавио је за Срну да се још једном потврђује да је СНСД странка која доноси реална и системска рјешења која помажу свим грађанима БиХ.

"Укидање ПДВ-а на прву некретнину је доказ наше посвећености стварању озбиљних процедура које подједнако служе свим грађанима, без понижавања и стварања лажних нада, као што је то био случај са ПДП-ом у Бањалуци", нагласио је Ковачевић, који је и портпарол СНСД-а.

ПДП слиједи СНСД и предсједника Републике

ПДП слиједи СНСД и предсједника Републике

Он је указао да су се акције попут "картица пријатељства" и бесплатних плацева, које је најавио градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић, показале као пука лаж и превара, с једином сврхом сликања и скупљања политичких поена.

"Нажалост, иако поштујем искуство Бранислава Бореновића, морам констатовати да је, изгледа, покупио манире свог млађег колеге Станивуковића, па сада демагошки и популистички тражи да процедура буде завршена за само неколико дана.

Додик: Постоји подршка на нивоу БиХ за укидање ПДВ-а на куповину прве некретнине

Додик: Постоји подршка на нивоу БиХ за укидање ПДВ-а на куповину прве некретнине

Драги Бореновићу, та процедура ће бити спроведена врло брзо, али на начин који неће понижавати грађане. Они ће своја права остваривати достојанствено, пред институцијама, једнаки пред законом, без потребе да долазе на ноге било коме", истакао је Ковачевић.

Дакле, поручио је Ковачевић, биће одмах након што опет изгубите изборе и много прије него што се остваре немогућа и лажна обећања Драшка Станивуковића, која се очигледно неће реализовати никада.

"Ми радимо озбиљно, плански, трајно и за све, док ви, показало се, не нудите ништа осим лажних обећања, испразне шминке и површних потеза, искључиво за потребе предизборних кампања и друштвених мрежа", констатовао је Ковачевић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Емисија: Тајне музеја

    'Емисија: Тајне музеја

  • 18:20 Манастири

    Манастири

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Хотел Београд (12+)

    Хотел Београд (12+)

  • 21:00 Одметница (12+)

    Одметница (12+)