Посланик у ПД ПС БиХ

Вулић: На сцени распакивање Дејтона, црвена линија за све нас у Српској

  • Извор: СРНА
  • 22.10.2024. 12:35

Представници Републике Српске већ годинама непрестано упозоравају да је на сцени распакивање Општег оквирног споразума за мир у БиХ, а два бошњачка члана Предсједништва БиХ Денис Бећировић и Жељко Комшић сада су те намјере сарајевске чаршије и дијела међуанродне заједнице оголили до краја, рекла је Сања Вулић, шеф Клуба посланика СНСД-а у ПС БиХ.

"Њихов једини заједнички циљ је централизована, то јесте унитарна БиХ и од тога не одустају од 1992. године", истакла је Вулићева за Срну.

Она је изјавила да ту још треба имати у виду и болесну амбицију два бошњачка члана Предсједништва да се додворе туристи Кристијану Шмиту и испуне му жељу да за себе придобије природна богатства БиХ.

Почела сједница ПДПС: Пред посланицима поврат ПДВ-а за куповину првог стана

Почела сједница ПДПС: Пред посланицима поврат ПДВ-а за куповину првог стана

"Имовина припада ентитетима и то је јасно дефинисано Дејтоном. Вјерујем у националну освјешћеност свих посланика из Републике Српске и њихово - јасно 'да' дејтонској БиХ и изричито 'не' централизованој, унитарној БиХ, у којој неће бити мјеста за Србе", рекла је Вулићева.

Она је указала да је распакивање Општег оквирног споразума за мир циљ оних који не воле БиХ и само се лажно у њу куну, док раде на њеној тоталној деградацији, јер и сами знају да је таква БиХ немогућа и да нема тог Србина који ће дозволити отимање наших природних добара, а самим тим и отимања Републике Српске до њеног уништења.

Вулићева је позвала представнике СДС-а и ПДП-а да се уозбиље и схвате тренутак који је веома опасан и представља црвену линију за Републику Српску, те да њена продаја нема цијену, на шта их као и све људе у Српској обавезује жртва свих оних који су је стварали у миру и оних који су је одбранили у Одбрамбено-отаџбинском рату.

"Ово је тренутак када разум мора да надвлада, а да се све политичке разлике оставе по страни. Имовина је то што нас спаја и гд‌је морамо бити јединствени пред онима који желе од Српске да направе празну љуштуру", упозорила је Вулићева.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?