Србија

Превара на апликацији Тему, људи огорчени

  • Извор: Курир
  • 21.10.2024. 07:07

Кинески гигант онлајн куповине "Тему" залудио је читав свијет, па тако и Србе и остатак Балкана. Међутим, у последње време, потрошачи су на овој апликацији за куповину уочили извесне промене које су многе изнервирале.

Наиме, на апликацији се сада често може видјети да је истакнута цијена само за један комад, па макар то била и обућа. Пуна цијена је понекад дописана поред у мањем формату, а некад се, кажу потрошачи, види тек када се уђе у корпу.


Једна дјевојка је тако на Фејсбук групи подијелила слику фармерки гдје великим бројкама пише да коштају 800 динара, а малим 2.400 иако нигдје није прецизирано да ли се ради о паковању од три пара.

Нова цијена бурека у БиХ све шокирала

Нова цијена бурека у БиХ све шокирала

"Може ли неко да ми објасни ово?! Пише: 'пцс' што би требало да значи дио, комад... Да ли се добијају три пара фармерки? Почели су са оваквим навлакушама... Хајде, провалим кад је у питању постељина из три дијела и слично, али, о чему се овдје ради? Нигдје не пише колико се фармерки добије. А оне баш и нису у дијеловима, па да једна ногавица кошта оволико, а друго онолико... У корпи стоји да су 2.400 динара", написала је једна дјевојка, преноси "Курир".

Остали корисници су се сложили да је ово збуњујуће јер нигдје није наведено да се ради о три пара, а једна жена се у коментарима надовезала дајући свој примјер:


"Исти случај! Можда једну папучу да купим... Ево, нисам паметна", написала је она и приказала слику на којој се види да је истакнутим бројкама обиљежена цијена 223 динара, док је одмах поред, мањим фонтом, написана цијена у тоталу - 445 динара што је, по свему судећи, пуна цијена за десну и лијеву папучу.

Под нападом смо: Русија премјестила флоту

Под нападом смо: Русија премјестила флоту

"Мени је овако било за неки комплет. Цијена 1.890 динара. Кад сам ставила у корпу пише цијена 2.680 за оба... Само сам избацила из корпе", испричала је још једна дама која купује на Тему.

"Исто и за ципеле. Једна ципела им је 1.177 динара, а две су 3.530 динара. Ту чак и нема математике. Писала сам им. Немају објашњење. Послали су 20 небулозних порука са извињењима...", био је само још један у низу коментара.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.