Прогноза

У БиХ јутрос измјерено минус 5

  • Извор: Агенције
  • 30.09.2024. 09:59

Јутрос је у Босни и Херцеговини било мало до умјерено облачно и сунчано вријеме. Нешто сунчаније било је на југу. По котлинама и уз ријечне токове било је магле и ниских облака, а у 8 сати измјерено је минус 5 степени Целзијуса.

Температуре зрака у 8 сати: Бјелашница -5 степени, Дрвар 0, Бугојно, Ливно и Соколац 2, Бихаћ, Иван Седло, Приједор, Сански Мост и Тузла 3, Бања Лука и Широки Бријег 4, Јајце, Сарајево и Зеница 5, Зворник 6, Градачац 7, Требиње 11, Мостар и Неум 13 степени.

Данас у Босни већином мало до умјерено облачно. Дио пријеподнева по котлинама и уз ријечне токове ће бити доста магле и ниске облачности. У Херцеговини претежно сунчано вријеме. Вјетар слаб сјеверног смјера. Највиша дневна температура углавном између 12 и 17, на југу земље до 22 степена. 

Каква је улога Јединице 8200: Како је Израел тако брзо обезглавио Хезболах

Каква је улога Јединице 8200: Како је Израел тако брзо обезглавио Хезболах

У БиХ у уторак сунчано уз малу до умјерену облачност. У јутарњим сатима у Босни по котлинама и уз ријечне токове ће бити магле. Вјетар слаб, прије подне источног и сјевероисточног смјера. У другој половини дана вјетар постепено мијења смјер на југо. Јутарња температура зрака већином између 2 и 6, на југу земље од 7 до 11, а највиша дневна температура углавном између 15 и 20, на југу земље до 24 степена. 

У сриједу се очекује јаче наоблачење са запада које ће у послијеподневним и вечерњим сатима условити кишу и пљускове широм земље. Вјетар слаб до умјерене јачине јужног и југоисточног смјера. Јутарња температура већином између 5 и 10, на југу земље до 12, а највиша дневна температура углавном између 18 и 23 степена. 

Отишла у Њемачку па открила мрачну страну посла који је радила

Отишла у Њемачку па открила мрачну страну посла који је радила

Четвртак ће бити претежно облачно са кишом и пљусковима. Вјетар слаб до умјерене јачине јужног и југозападног смјера. Јутарња температура већином између 9 и 14, на југу земље до 17, а највиша дневна температура углавном између 13 и 19, на југу земље до 24 степена, јавља ФХМЗ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?