Њемачка

Позната месница затворила све пословнице

  • Извор: Агенције
  • 27.09.2024. 12:28

Позната њемачка месница отишла је у стечај. Након 200 година рада, месара Холзапфел мора заувијек затворити своја врата. То је тежак ударац и за раднике и за вјерне купце.

У овој месари убудуће више нико неће моћи да купује. Радници су морали да буду отпуштени јер је компанија морала да покрене стечај.

Ова традиционална месара је прве купце послужила још 1815. године. Након више од 200 година, радници и љубитељи месних производа морају да кажу посљедње збогом. Банкрот није могао да се избјегне. У почетку се чак чинило да има неке наде, преноси "Феникс магазин".

Тадић упитао: Како Бењамина може бити кандидат у једној општини, а становник друге

Тадић упитао: Како Бењамина може бити кандидат у једној општини, а становник друге

Према медијским извјештајима компанија се потпуно опоравила. У почетку су се ствари наставиле у складу с тим. Како би се привукло што више потрошача, између осталог су направљене и корекције цијена. Међутим, сада је јасно да донијете промјене нису донијеле дугорочни успјех.

Како медији јављају, стечају компаније допринијели су различити чиниоци. То укључује, на примјер, општи пад потражње за месним производима.

Биљне алтернативе све су траженије, посебно међу младим купцима, али трошкови енергије и производње вјероватно више нису били подношљиви. Уопштено, економска ситуација допринијела је чињеници да је предметна месара Холзапфел морала да затвори све своје пословнице.

Људи се спрдају са Камалом Харис: Изгледа да је научила нову ријеч

Људи се спрдају са Камалом Харис: Изгледа да је научила нову ријеч

Даље се наводи како су радници обавијештени о неликвидности. Стечајем је погођено 80 радника, а сви су морали да буду отпуштени.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: